2777
2789

بچه ها از مام ،شامپو بدن ،بادی اسپلش،عطر ،هر روز حموم رفتن بگم کم گفتم ولی بازم بچه ها خیلی عرق میکنم نمیدونم باید چیکار کنم ،آزمایشم دادم هیچ مشکلی نبوده شنیدم پماد زینک خوبه اما خطرناک برای زیربغل،یه جا دیدم بوتاکس تزریق میکنن ولی باز ترسیدم باید چیکار کنم ؟ کسی چیزی جز این راه حل بلده ! حتی نمیتونم باشگاه برم بخاطر این قضیه کافیه ۲ دقیقه بدو ام دیگه تموم ،از الان نگران تابستونم که من چیکار کنم اخه 😔بچه ها خیلی این موضوع اذیتم میکنه به خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته ما عرق نمیکنیم؟؟؟؟ شما فقط وسواس گرفتی وگرنه کسی که هفته ای 3 بار بره حمام و رگزی یک بار لبای عوض کنه و به بدنش عطر بزنه اصلا بو نمیده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

منم خیلی عرق میکنم

۱۰ ثانیه گرمم بسه خییییییس عرق میشم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
استرس که خیلی دارم ،ولی رژیم غذایی شنیدم خیلی تاثیر داره اما نمیدونم باید چیکار کنم ؟ چی بخورم چی نخ ...

استرس خودش عامل مهمیه.سعی کنید ازش دوری کنید.

شوری و ترشی و ادویه جات هم خیلی روی این قضیه موثرن.سعی کنید کمتر مصرف کنید.

خدارو روزی هزار بار شکر کن که بدنت داره سموم حاصل از قرص و شربت و غیره دفع می‌کنه و میرزد بیرون

نه اخه میدونی بعضی وقتا ممکنه کسی به ادم بگه مثلا باشگاه که من ۱ بار رفتم پارسال …. قبلش میرم باشگاه مام بادی عطر میزنم بعد میرم ورزش ۳ دقیقه نشد عرق میکنم اون روز دختره میگفت مام بخر بزن خیلی بهم برخورد چون واقعا از نظر حموم رفتن مام عطر این چیزا کم‌ نمیذارم ….موقع ورزش جرات نمیکردم دستمو بیارم بالا بخاطر عرق فقطم زیر بغلم عرق میکنه 🥺