2777
2789

سلام خانوما شوهرم همش میگه عیب داری بچه دار نمیشی من مشکل داشتم تو باردار نمیشدی تو نمیتونی بچه رو نگه داری تو داری قایم میکنی همش دوساله ازدواج کردیم وضع مالیمون هم زیاد خوب نیست یه بار بعد 9ماه باردار شدم رشد نکرد تو 10هفته موند دلمو تو این ماه عزیز شکسته دردمو به کی بگم همه ی عیدی هامو خرج سونو ودکتر کردم فقط عفونت دارم کمی تنبلی بعد سقط اونم زیاد نیست که پریود نشم

مردا همشون بی احساسن تا بفهمن عیب داری ترکت میکنن

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همشون بی احساسن تا بفهمن عیبداری ترکت میکنن

نه والا همه اینطوری نیستن . جاری من مشکل داره برای بارداری ۲۰ساله بچه دار نشده .۵سال پیش برادرشوهرم راضیش کرد از پرورشگاه بچه اوردن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

خودش چکاپ  داده؟ 

یه تست اسپرم بده

شاید کیفیت اسپرم خودش خوب نباشه

مورفولوژیه اسپرمش چنده؟

۳ ماه قبل اقدام هر دو اسید فولیک مصرف کرده بودید؟

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

چهار ساله ازدواج کردیم بچه نداریم بچه های خواهر بردارشو دوست داره اگ گفتن بچه بیارین میگه ما از کوچیکام زود واسمون

نمیدونم شاید من مشکل دارم شاید اون ولی حتا ی بار نگفته 

من در تعجبم شماها این شوهرتونو از کجا پیدا میکنین 

ک آنقدر بیشعور بی منطقن بگو ی لحظه فک کن مشکل از خودت باشه 

منم باهات همچین رفتاری کنم خوشت میاد؟؟

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
ممکنه اونم مشکلی داشته باشه دکتر رفته چکاپ بده؟ 

دائم مشروب میخوره عرق میخوره من قبل سقط تنبلی نداشتم یه بار آزمایش داد تو ادرارش خون دیده شد پاهاش تمام جوش عفونیه من باردار بودمم رابطه نداشتم تا رابطه برقرار کردم عفونت تشدید شده بود مرده بود تو شکمم اصلا حرف گوش نمیکنه زور میگه

چهار ساله ازدواج کردیم بچه نداریم بچه های خواهر بردارشو دوست داره اگ گفتن بچه بیارین میگه ما از کوچی ...

حالا خدا رو شکر شما خوبشو پیدا کردی

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

والا منم همین مشکلو داشتم تنبلی فکر میکردم مشکل واسه بارداری و درمان شدم ولی بازم حامله نمیشدم وقتی یکی از فامیلامونو دیدم باوجود تنبلی شدید حامله شده فهمیدم فقط خدا بخواد کسی مادر میشه سرتودردنیارم حامله شدم دختر بدنیا اوردم واااای نمیدونید چیا بمن نگفتن مادر شوهرو شوهرم دلی شکستن ک نگو حالا دخترش دومی حاملست دوتاشونم دختره ازم پنهون میکردن همه جاهم جار زدن من نازا بودم پس نتیجه بگیر هرکار کنی بازم چون زنی زورشون بهت میرسه پس واگزار کن ب خدا

خودش چکاپ  داده؟  یه تست اسپرم بده شاید کیفیت اسپرم خودش خوب نباشه مورفولوژیه اسپرمش چن ...

نه بابا نمیره فقط رو من عیب میزارن برای اینکه یه دفعه باردار شدم همش میگه اگه مشکل از من بود باردار نمیشدی شکم تو نمیتونه نگه داره