2777
2789
عنوان

آیا اموال بنام بچه هاتون میکنید؟

340 بازدید | 23 پست

سلام خواهرا، من میخواستم طلاق بگیرم مهرمو گذاشتم اجرا، اون موقع شوهرم چیزی بنامش نداشت، اما بعد مدتی که من قهر کردم یه ماشین تیگو ۷ خرید بنام مادرش کرد تا اداره ثبت برا من توقیفش نکنه جای مهریه، خلاصه منم بابام گفت یا باید برگردی سر زندگیت یا اگه طلاق میگیری بدون مهریه باید بیای اینجا مهریه حق نداری بگیری، منم گفتم باشه، رفتیم محضر تا جدا شیم اما شوهرم گفت طلاقت نمیدم دوست دارم و راضیم کرد که برگردم پیشش، الان هنوز ماشین بنام مادرشه، باردارم هستم اول می‌گفت تا بچه ب دنیا نیاد بنام خودم نمیکنم هنوز بهت اعتماد ندارم، ی بارم میگه نه بنام بچه مون میکنم، منم خیلی ناراحتم که چرا قبول کردم برگردم یه حس بدی دارم خیلی غصه میخورم نظر شما چیه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

به نام بچه هم بكنه انگار هنوز به نام خودشه اينجور ادما حقشونه طرفي كه به نامش ميكنن بميره برسه مالشون به الباقي وراثتا بفهمن حق كسي خوردن يني چي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه آوردنتون چی بود دیگه 

توروخدا اونو بدبخت نکنید دیگه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بچه آوردنت چی بود دیگه  توروخدا اونو بدبخت نکن دیگه

تنبلی تخمدان داشتم دو سال بدون جلوگیری باردار نشدم اصلا درمان هم نکردم ، الآنم برگشتم جلوگیری نکردم گفتم من که بدون درمان بچه دار نمیشم اما شدم خیلی دلگیرم خیلی ناراحتم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یعنی قبول کردی که وقتی بعدا زد به اسم خودش دوباره طلاق بگیری؟

نه چرا طلاق بگیرم؟

تنبلی تخمدان داشتم دو سال بدون جلوگیری باردار نشدم اصلا درمان هم نکردم ، الآنم برگشتم جلوگیری نکردم ...

امیدوارم با اومدنش شرایط بهتر بشه 

قصد طلاق که نداری باز؟؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
به نام بچه هم بكنه انگار هنوز به نام خودشه اينجور ادما حقشونه طرفي كه به نامش ميكنن بميره برسه مالشو ...

متاسفانه الان دیگه من ازش بچه دارم زورم میاد اگه مادرش چیزیش بشه حق بچه منو کسی دیگه بخوره

امیدوارم با اومدنش شرایط بهتر بشه  قصد طلاق که نداری باز؟؟

نه اصلا، ببین آدم نباید دلبسته مال دنیا باشی چون مرگ هر لحظه ممکنه برسه، اما من میترسم شوهرم حتی بنام بچمونم بزنه اونوقت بمیره یا چیزیش بشه من یه روزگاری بچم از خونه بیرونم کنه

نه اصلا، ببین آدم نباید دلبسته مال دنیا باشی چون مرگ هر لحظه ممکنه برسه، اما من میترسم شوهرم حتی بنا ...

به این چیزا فکر نکن 

باهاش صحبت کن بگو ماشین نباید بنام مادرت باشه، بگو ما یه خانواده‌ایم... یکم بذار بگذره بازم اعتمادش بهت برمیگرده و یچیزی رو بنام خودت بزن حتما.حالا خونه یا ماشین...

به این چیزا فکر نکن  باهاش صحبت کن بگو ماشین نباید بنام مادرت باشه، بگو ما یه خانواده‌ایم... ی ...

هیچی بنام من نمیزنه هرگز چون کلا زن ستیزه اگه مهریه هم اجرا نمیزاشتم هرگز چیزی بنام من نمیکرد خیلی برا این بختم ناراحتم