2777
2789
عنوان

اینکه وقتی شوهرم سرکاره نمیزاره من برم خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 28 پست
مرسی واقعا بعضی ها بدتر نمک روی زخم اند

ی چیزی یاد گرفتن ،هرکی میاد درددل میکنه این جمله مضخرف رو میگن

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

الان فک کردی اینجا جواب درستی میگیری؟؟

جواباایی ک میگیری ایناس:

چ شوهر بیشعوری...اینتحفه رو اژ کجا پیدا کردی...توهم بدون احازه و خبر دادن بهش برو خونه مادرت تا تلافی شه و یاد بگیره...

و چقدربی عرضه ای ک اجاژهمیدی اون واست تصمیم بگیره..

از خودت اقتدار داشته باش..

و نظر اخر ..طلاق🤐🤐🤐

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لج و لج بازی نیست که ایشونم بره  همین حرف رو به خودش بزن با زبون خوش بگو ببین نمیشه تنهایی تو ...

میدونم وای من هرچی و هر جوری بگم سریع جبهه میگیره بخدا وقتی هم هست اونجا همش ازش کار میکشن ولی آخر سر همش برای اونجا پر میزنه 

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
الان فک کردی اینجا جواب درستی میگیری؟؟ جواباایی ک میگیری ایناس: چ شوهر بیشعوری...اینتحفه رو اژ کجا ...

بله واقعا راست میگی برم کجا بگم پس 

هیچکی نیست باهاش حرف بزنم 🥺هیچ سیاستی هم بلد نیستم حالا دوباره که من دانشگاهم تموم بشه باز من تنها توی خونه باید. منتظرش بمونم خیلی نامردیه با اینکه من خونه مادرم ۱۰دقیقه پیاده راهه اونا با ماشین نیم ساعت

خوب تقصیر خودته که برای این کارایی که هیچ بهش مربوط نمیشه منتظر اجازه اونی 

فعلل که تمام امور زندگی دست مردا ست البته فک کنم فقط شوهر من اینجوری معلومه همه خانوم ها مستقل اند

میدونم وای من هرچی و هر جوری بگم سریع جبهه میگیره بخدا وقتی هم هست اونجا همش ازش کار میکشن ولی آخر س ...

عزمزم نمیدونم والا چون شناختی ندارم ازش ولی یکاری کن خونه مامانت رفتن دیگه اجازه نخواد اطلاع دادن بخواد 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مگه بچه ای که برات تعیین تکلیف کنه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من خونه بودم بعد دوساعت پیش زنگ زد گفت بگو پدرت بیاد دنبالت من اینجا می‌شینم فعلا

خوب اشتباه کردی همونموقع که داشت میرفت میگفتی منو بزار خونه مامانم تا تنها نباشی 

گناه من سادگی بود .
یعنی شیش که از دانشگاه بیام برم خونه مادرم ؟؟ اینجوری میشه لج بازی دیگه از دعوا خسته شدم  در ...

اره زنگ بزن بگو من دارم میرم چه اشکالی داره

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
فعلل که تمام امور زندگی دست مردا ست البته فک کنم فقط شوهر من اینجوری معلومه همه خانوم ها مستقل اند

ن عزیزم همه زندگی ها شوهر فقط اداره کننده نیس و هه خانما هم مستقل نیستن...

بله واقعا راست میگی برم کجا بگم پس  هیچکی نیست باهاش حرف بزنم 🥺هیچ سیاستی هم بلد نیستم حالا د ...

خب دلیلش رو ازش بپرس...بگو چرا اجازه نمیدی من ک تنها تو خونه هستم برم خونه مامانم ک همین نزدیکه..؟؟شایدمثلا میترسه تو تنها بزی اونجا چیزی بهت بگن..مثلا پرت کنن..بعد بیای خونه و اخلاقت عوض شه..واسه همین میترسه...یامثلا قبلا گذاشته رفتی ولی تو رفتاری نشون دادی ک اون اینجوری برداشت کرده ک :اها پس این وقتی تنها میره اونجا پرش میکنن و میندازنش به جون من با حرفاشون...

ببین علتش چیه