2777
2789
عنوان

خیانت دوستم به شوهرش

851 بازدید | 57 پست

بچها این دوست من تازه به من گفته چخبر شده تو زندگیش آخه خیلی صمیمی نیستیم ازم کمک خواست من نمی‌دونستم چی بگم ایشون مدتی با یه آقا که زن و دوتا بچه داشته گویا تو رابطه بوده خودشم شوهر داره بعد همسرش می‌فهمه رابطشونو دوستم از ترسش با اون آقا فرار میکنن دو هفته خطاشم خاموش می‌کنه شوهرش ازشون شکایت می‌کنه از طریق سیم کارت پسره ردشونو میزنه اینام میفهمن خط پسر عوض میکنند حالا خانم اون آقام چون پدر مادرش جدا شدن جایی نداشتع بره و دوتا بچه داشته مونده و فک نمی‌کرده این آقا با اون خانم هنوز باهمم گفته من بمدت سمت خونه نمیام تا آبا از آسیاب بیوفته یه روز دوستم به شوهرش زنگ میزنم که طلاقش بده و دیگه روش نمیشه برگرده خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه تو اینقدر از جزئیات خبر داری جالبه

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

خدا جفتشونو لعنت کنه دوتا زندگیو از هم پاشیدن بیچاره بچه ها

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چه چیزا عقل ندارن این ادما اخه... بخاطر هوس چند روزه زندگی خودشون و بچه هاشون تباه کردن ارزش داره اخه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻