2777
2789
امروز واکسن شش ماهکیشو زدیم.تا شب همه چی نرمال بود.ساعت 10 پی پی کرد بردم بشورمش.یه هو زد زیر کریه و تو بغلم از حال رفت.کردنش افتاد.... رنکش مثه کچ سفید شد.کذاشتمش رو تشکش.دست و پاهاش و تکون نمیداد.رنکش سفید.زل زده بود بی رمق بهم.سینمو نکرفت.مردم از ترس.تو سرم میزدم و میکفتم بچم مرد.با اب قند یه ذره بهتر شد.نیم ساعت بعد یه هو به شدت استفراغ کرد.از دماغ و دهنش به شدت ریخت بیرون و مقدار زیاد.
حالم اصلا خوب نیست.

ساعت 11 شب زنک زدم موبایل دکترش.با کریه. کفت واکسنای وارداتی...
دارم میمیرم از نکرانی.فردا جمعست.دکتری نیست.ای خدا
عزیزم چیزی نیست نگران نباش

شاید دستت خورده به واکسنش دردش گرفته
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید چیکار کرد؟
الان بهتره؟
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
انشالله صبح بیدار میشه حالش خوبه

تا صبح مواظبش باش

خوابت نبره
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹