2777
2789

سلام . دوستان ب نظرتون آدمایی هستن که تو این دنیا هیچ مشکلی نداشته باشن ؟ 

خانمی رو میشناسم تو فامیل ِبسیارنزدیک, از هر جهت ک بگی خدا بهش توجه داشته . 

1.فوقالعاده زیبا (بور چشم رنگی )

2.سالم و سلامت و ریلکس و آروم 

3.شوهر عالی (از لحاظ اخلاقی و پول و پرستیژ  همه تو فامیل شوهر این خانم رو مثال میزنن) 

4.دوتا بچه داره عین ماه (دقیقا جنسیتشون همونی شده ک قبل از بارداری آرزوشو داشت) 

5. خانواده شوهرش خیلی خیلی دوستش دارن .جوریکه هرجا برن اسمشو میارن از دخترشون هم براشون عزیزتره.

6.دو تا برادر داره ک ازش بزرگترن بسیار بسیار لطیف و احساساتی و مهربونن نفسشون ب جون خواهرشون بسته است. با اینکه وضع مالی برادراش ب پای شوهرش نمیرسه اما همیشه هواشو داشتن همیشه براش بهترین هدایا رو هم برای خودش هم برای بچه هاش میارن . 

7.  شوهرش که نگم چطور عبادتش میکنه . (باورتون میشه یه بار تو جمع از این اقا حال همسرشو پرسیدم یهو اشکاش سرازیر شد ؟ فکر کردم اتفاقی براش افتاده ک بعدش گفتن دلم برا همسرم یه ذره شده بیچاره خیلی برام زحمت میکشه بچه هامو بزرگ میکنه . حالا 20 دقیقه بیشتر نیست از خانمش جدا شده . ) 

8. سالی حداقل هشتبار مسافرت میره . 

9. بهترین خونه و بهترین ماشین رو اینا دارن. 

10 . بچه هاش تو بهترین و گرونترین کلاسهای اموزشی شرکت میکنن. 

واقعا این بشر دیگه چی از خدا میخواد؟ 

عزیزان سو تفاهم نشه من فقط میخوام جواب سوالم رو بگیرم . شما نظرتون چیه ؟ ب نظرتون علتش چیه که عده ای اینقدر خوشبختن؟خدا ان شالله بیشتر بهشون بده . خدا همه رو خوشبخت کنه . 

بارها این خانم رو زیر ذربین گرفتم گفتم شاید داره نون دلش رو میخوره بذار. یه مدت مثلش بشم تو رفتارو کردارم تا خدا مثل اون بهم بده . حالا پول نداد فدای سرم یه کم عزت و احترام بده . ک دیدم بابا اون اصلا فرقی با من و امثال من نداره . چیز خاصی نداره . پس چی شد واقعا ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.ببین دقیقا چیزای ک گفتی من دارم  

چشم رنگی و خوشگل ... بقیه چیزا هم کاملا همونایی ک گفتی 

فقط مسافرامون کمتره ک اونم چون من دلشو ندارم ، داداشام یکی  بزرکتر  و یکی کوچیکتره .. 

بقیع چیزا کاملا شبیه این خانمم 

ولی خدا شاهده  اگه از دلم خبر دار بشی حاضر نیستی یک دیقه جای من باشی 

دااااغونم ک روزی هزار بار میگم مرگ میخوام ... 

خواستم بگم شرایط مهمه ولی احساس خوشبختی فقط تو قلبه ... ک من ندارم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چ حیف  چرا دلیل خاصی داره از همسرت راضی ؟

از همسرم راضیم الان ، ولی از خودم نه . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر