2777
2789
عنوان

بیاین رمان خوب معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 39 پست

التهاب یک دوران عاشقشمممم همینجوریه که تو گفتی 

آیدا و مرد مغرور

در حسرت آغوش تو

میرم جای من اینجا نیست

قرار نبود

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
اهاااا الان دیدم استارتر از این رمان آبکیا میخواد که دختره مث پری دریاییه و هیچ عیب و نقصی نداره بعد ...

و اینا از هم متنفرن اول بعد عاشق هم میشن😂😂😂

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقاص   اعدام یا انتقام   دنیا پس از دنیا   حسی مثل دلتنگی   تاوان خواهم داد اما با عشق   تاوان بوسه های تو   تب داغ هوس دلواپس توام

ایدا و مرد مغرور    قرار نبود   

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

این رمان هایی که میخوای ارزش خوندن نداره قلم قوی هیچ کدوم ندارند. قبلا میخوندم ولی حالا دیگه فقط رمان های که قوی هستند میخونم. ولی خب بزار یه چند تا همون قدیمی هایی که خوندم رو بهت بگم😁✍ اگه گفتی من کیم؟

در همسایگی گودزیلا این رو خیلی دوس داشتم و دارم😁

سنگ قلب مغرور، تقاص، باورم کن، همسایه من، واحد روبه رویی، یکی بود شش نفر اینا داخل اسمش بود یادم نیست درباره سه تا دختر بود که میرند شیراز دانشگاه با سه تا پسر همخونه میشند و...، بادیگارد من، ملودی زندگی من، 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋