2777
2789
عنوان

از رانندگی کردن کشی بوده بتررسه؟؟؟

126 بازدید | 12 پست

چجور ترستون ریخت؟؟ از سال98گواهینامه گرفتم اما هنوز میترسم رانندگی کنم ...داداشم و شوهرم گاهی باهام تمرین میکنن اما خب از بس استرس انتقال میدن بیخیال شدم .چندماه پیش ماشینم خریدم اما خودم هنوز نشستم 🤦‍♀️🤦‍♀️ اطرافیانم مدام میگن چیشد چرا خودت رانندگی نمیکنی ...نمیدونم چجور ترسم رو بریزم.😪😥

من اوایل نمیترسیدم انقدر شوهرم استرس داد الان میترسم

رانندگی هم میکنم ولی ماهی یه بار

هروقت شوهرم نیست و ماموریته

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها مسير خلوت بشين 

با مربي هم دو سه جلسه جاهاي شلوغ ، سربالايي ،سرپاييني همه اينارو برو 

رفته رفته ترست ميريزه 

منم ده ساله رانندگي ميكنم مداوم ، هنوزم هنوزه موقعه اي كه بابام ميشينه پيشم استرس ميده بهم 

بسم الله الرحمن الرحیم 🕋🕋🕋
من اوایل نمیترسیدم انقدر شوهرم استرس داد الان میترسم رانندگی هم میکنم ولی ماهی یه بار هروقت شوهرم ...

منم شوهرم بهم استرس میده با اینکه ماشین برای خودمه اما باز نمیزاره اونجور ک دوست دارم رانندگی کنم مدام میگه اینجور کن اونجور کن ...یبار انقدر گیجم کرد نزدیک بود تصادف کنم

تا تنهایی نشینی راننده نمیشی. نهااایت برو اموزشگاه دو سه جلسه مربی بگیر با ماشین خودت برو تو شهر را ...

دقیقا همین افتاده سرم برم با مربی مرد چند جلسه بردارم .با ماشین خودمم برم ک ترسم بریزه

آفرین ب ارده ات با پیامت انگیزه گرفتم🌹😍

ببین فقط خودت باس بخوای...اصلا با شوهرت نرو مردا کم حوصلن... حتما میتونی...ظهرا خیابونا خلوته اروم اروم برو انقدر حال میده اگرم خاموش کردی مهم نیست

...