2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون نذاره آرایش کنین....

306 بازدید | 33 پست

چی بهش میگید؟ 

آرایش روزانه ریمل خط چشم پنکک اینا

مثلا بگه چرا آرایش میکنی مردا تو خیابون میبینن یا برای چی آرایش میکنی من خجالت میکشم بگم تو زنمی با این چشمای آرایش کردت چی میگی بهش که دیگه این حرف و نزنه😏

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم بخاه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

مگه تو کل دنیا فقط شما ی نفری که ارایش میکنه مردم‌بخوان نگاه کنن

دیگه اکثرا میکنن عادیه 

انقدرام دیگه ندید پدید نیستن یکی ارایش چش کنه همه کف خون قاطی کنن که🤣🤣🤣

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
میگم باشه کار خودمو میکنم

از نظر روحی آسیب نمیبینی؟ همش بگه من خجالت میکشم کنار تو راه برم چرا آرایش میکنی

وقتی میبینی این حق همه ی دخترا و زناس اذیت نمیشی همش بهت گیر بده؟ 

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
از نظر روحی آسیب نمیبینی؟ همش بگه من خجالت میکشم کنار تو راه برم چرا آرایش میکنی وقتی میبینی این حق ...

گیر بده میزنم تو دهنش. شوهر منم بهم زیاد گیر میداد اما نه سر ارایش سر چیزا دیگه. نه چرا اسیب ببینم محل سگشم نمیدم انقدر بگه بمیره انگار خودشون چه تهفه این

از نظر روحی آسیب نمیبینی؟ همش بگه من خجالت میکشم کنار تو راه برم چرا آرایش میکنی وقتی میبینی این حق ...

اسی تو هم براش یدونه پیراهن یقه بسنه بگیر بگو اگه اینو نپوشی و با پیراهنای خودت بیای من خجالت میکشم بیرون نمیتونم کنارت راه برم

هزار بار بهم گف

محلش ندادم

دعوا کرد

محلش ندادم

هرکاری کرد ادم حسابش نکردم

حتی گفتم ترجیح میدم ازت جدلگا شم ولی فک نکنی چ خری هستی ک بهم زور بگی

دید از پسم برنمیاد خودشو جم کرد

الان دیگه کاری نداره

اما خودم حوصله ی ارایش ندارم اصلا

همچین مردی درمون نداره، اگه حرفش برات مهمه یا اینکه اگه ارایش کنی اذیتت میکنه باید قید آرایشو بزنی، اگه هم که برات مهم نیست آرایش بکن ولی ملایمتر که زیاد بهت گیر نده خودتم راضی باشی

هزار بار بهم گف محلش ندادم دعوا کرد محلش ندادم هرکاری کرد ادم حسابش نکردم حتی گفتم ترجیح میدم ا ...

میدونی یه چیزایی باید سرجای خودش باشه... ماهایی که انقدر تلاش میکنیم واسه چیزی که برای دیگران کاملا عاااادیه 

از یه جایی به بعد زده میشیم 

به خدا من سر این قضیه افسردگی گرفتم 

شناخت قبل از ازدواج برای همین هست 

خودم خیلی اهل آرایش نیستم متعادل هستم 

اما ابدا با مردی که بخواد امر و نهی کنه و فکر کنه من صلاح خودم و غلط و درست رو تشخیص نمیدم 

ازدواج نمی کردم 

اما خب الان شما ازدواج کردید، به نظرم آرایش لایت و مخفی انجام بده 

ابدا لجبازی نکن، ورزش، کن، پوست و موی سالم و زیبا، تغذیه درست، ظاهر اراسته

شاید همسرتون به آرایش خاصی حساس هست 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.