2777
2789
عنوان

سرطان سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست
نه چندان البته فشار میدادم درد داشت اما خودش نه. خب معاینش توی نت هست و اینکه خب اون توده متفاوت از ...

شما باسونوگرافی نشون داد یا رفتید ماموگرافی انجام دادید؟ بعد ازلحاظ ظاهری تغییری ایجاد شده بود؟

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه آدم همیشه تا حدودی دست میزنه میدونه سینش حالت طبیعیش چه شکلیه

آخه من همیشه درحالت طبیعی هم از دوران نوجوانی یکی ازسینه هام یه کوچولو بزرگتر از اون یکی بود

آخه من همیشه درحالت طبیعی هم از دوران نوجوانی یکی ازسینه هام یه کوچولو بزرگتر از اون یکی بود

خب دیگه این حالت طبیعیتونه نگرانش نباشید اگر تغییر کرد پیگیری کنید. منم گاهی سینم دردناک میشد و غدد سینم هم خودشون مثل توده میمونن همیشه نگرانشون بود

۳۶سالمه گلم

ببین من خودم سینم فیبروکیستیکه معاینش واسم سخته، سالی یه بار بری یه دکتر خوب واست چنان معاینه ای میکنه کل سینت درد میگیره 😂 سونو هم سالی یه بار بده، استرس هم نداشته باش

ببین من خودم سینم فیبروکیستیکه معاینش واسم سخته، سالی یه بار بری یه دکتر خوب واست چنان معاینه ای میک ...

ممنون عزیزم. لطف کردید🙏