2777
2789

پسرم یک سالشه به خاطر کرونا این سه باره بستریش میکنم همش حالت تهوع واستفراغ داره نمیدونم کجا ببرمش خوب شه انقدر هربار میاریمش بیمارستان خون ازش میگیرن دیگه خونی براش نمونده دکتر خوب اطفال تو تهران بهم معرفی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا قسم خستم😭نه برای خودم پسرم هیچیش نمونده همش استفراغ میکنه

این روزها هم میگذره، قوی باش، دقت کن، مراقبش باش، خوب میشه زود انشاالله ،فقط بذار بچه ها بیان برای دکتر کمکت کنن من نمیدونم عزیزم.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
به خدا قسم خستم😭نه برای خودم پسرم هیچیش نمونده همش استفراغ میکنه

ببرش پیش دکتر سیادتی . هم تشخیصش عالیه . هم دستش سبک همینجور بچه میبینه خوب میشه قبولش دارم. من دخترم ۲هفته بستری بود بیمارستان ۴دکتر دیدش هرکدوم یه دارو اخرم خوب نشد خودم مرخصش کردم بردمش سیادتی روزدوم خوب خوب شد. خودم بچه بودم مادرم میبردم پیشش

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
امشب دوباره حالش بد شد آوردیمش بیمارستان مفید😭😭

من بچم بردم پیش سیادتی گفت بهترین راه دادن دارو سروقته ومراقبت درمنزل چون بیمارستان بچه هی ضعیف ترمیشه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶