2777
2789
عنوان

نوزاد از چند ماهگی خوب میشن

11094 بازدید | 78 پست

سلام نوزادم اصلا شبانمیخوابه و گریه میکنه به شدت دکترم بردم گفت کولیک داره هر دارویی دادم فایده نداشت کولیک ایز دادم.کولیک اید.پدی لاکت.پروکید.گرایپ میکسچرهیچ کدوم آرومش نکردبجه شما تا چند ماهگی کولیک داشت وکی خوابشون تنظیم میشه یعنی شبا بخوابن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترشو عوض کن شاید مشکل جای دیگه است

عموما شش ماهگی به بعد خیلی بهتر میشن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برای شما جواب داد

نه من بچم کولیک نداشت . ولی برا بچه دوستم این یکی جواب داد . اونم مثل شما انواع و اقسام داروها رو گرفته بود 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه منم خیلی گریه میکنه ،،،۲ ماه و ۱۸روزشه یعنی کویک داره ،،،میشهدر موردش بیشتر توضیح بدین مادرا ،،،علایمش چیه ،،،شیر خشک کمکی میدم باد گلوش رو که بگیرم یکم بالا میاره یعنی کویکه توضیح بدین ممنون میشم