2777
2789
عنوان

مشکلات بین کودکان

61 بازدید | 7 پست

سلام دوستان دختری دارم 5 سالشه من و همسرم  به شدت نکات مثبت بهش یاد میدیم مثلا یکیش اینه که به همه اسباب بازی بده و با همه دوست بشه. 

اون عاشق بچه هاست و وقتی بهشون میرسه خیلی بهشون محبت میکنه... جوری که بچه ها ازش سو استفاده میکنن و کلا بچه های فامیل یا اسباب بازیشو خراب و یا اینکه دل خودش رو میشکنن مثلا میزنن یا قهر میکنن! 

خودم شخصا از اینکه نکات مثبت رو بهش یاد دادم پشیمون شدم جوری که میگم ای کاش حسادت داشت و یا... از اینکه دیگران بهش زور بگن حتی از خودش کوچکتر متنفرم میشه اگر شد کمی راهنماییم کنید ممنونم 🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الان هرچی بچه دور و برش هست همه از دم حسودن تو رفتارشون 

خب باشن

اینا بزرگ بشن داغون میشن. بهش یاد بده از حقش دفاع کنه بجای حسادت

از مشاور کمک بگیر، حضوری نمیتونی بری تلفنی مشاوره بگیر

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
خب باشن اینا بزرگ بشن داغون میشن. بهش یاد بده از حقش دفاع کنه بجای حسادت از مشاور کمک بگیر، حضوری ...

مثلا یه مشکل بزرگی که دارم دختر جاریم 3 ماه از دخترم کوچیک تره دختر من خیلی دوستش داره ولی اون وقتی میرسه دخترم همش میخواد حرص بدش مثلا عروسکش میگیره تا گریه اینو در نیاره ول نمیکنه یا کارای دیگه... حتی بچه های خواهرم همین جریان اونا هم فقط اینو حرص میدن. واقعا من دیدم بچه های غریبه ها اینطور نیستن اونا با محبت رفتار میکنن ولی بچه های فامیل اینجورین