2777
2789
نه نزدم...باید تو چه سنی واسشون بزنیم؟

همون واکسن ۱۲ ماهگی و ۱۸ ماهگیه.اونارو نزدی؟؟؟زود ببر بزن به بچه

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭
خداروشکر.فقط می مونه بچه های زیر یکسال مون.مثل دختر من که فقط هفت ماهشه.خدا ختم بخیرش کنه

نگران نباش وقتی شما زدید و نمیگیرید بچتون از کی میخواد بگیره 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرخک تو ایران تو مرحله حذف بود میخواستن اعلام حذف کنن به سازمان جهانی بهداشت اگه چند سال موردی گزارش ...

خدا بگم چیکارشون کنه.کرونا کم بود برامون سرخکم اوردن باز😥

نگران نباش وقتی شما زدید و نمیگیرید بچتون از کی میخواد بگیره 

ممنون عزیزم.ترسیده بودم.توکل به خدا.

خودمون هم ممکنه بگیریم؟  از چ طریقی منتقل میشه

از طریق هوا اگه بچه داشته باشه.فکر کنم فقط برا بچه ها خطرناکه.

خودمون هم ممکنه بگیریم؟  از چ طریقی منتقل میشه

یکبار سال ۸۲ به همه خانما و دخترای تو سن باروری که تو نوزادیشون واکسن سرخک نبود زدن بقیه هم موقع نوزادی زدن یه تست آنتی بادی داره که موقع بارداری پزشک مینویسه و چک میکنه اگه کسی بدنش ایمن نباشه بهش میگن بره بزنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بچم بعد و افطار بردم پارک شلوغ بود تاپیکتو دیدم نگران شدم کاش نمیبردمش

چند سالشه ؟ واکسن یکسالگی و هجده ماهگی زده باشه نمیگیره

بچم بعد و افطار بردم پارک شلوغ بود تاپیکتو دیدم نگران شدم کاش نمیبردمش

چند وقتشه؟تا حد امکان جاهای شلوغ نبرش.اگه واکسن زده نترس

چند سالشه ؟ واکسن یکسالگی و هجده ماهگی زده باشه نمیگیره

دوسال و نیم 

کلا نگران کرونا هم هستم ماسک داشت ولی خب بازم نگرانم طفلک توو خونه کلافه شده بود واقعا خودم ب چشم میدیدم کاراش عجیب غریب بود 

سال ۷۵ اینا بوده واکسنش؟

نمیدونم اینو نوشته در کشور ما واکسیناسیون همگانی سرخک، سرخجه (MR) در آبان ماه سال 1382 برای گروه سنی 5 تا 25 سال انجام شد.

دوسال و نیم  کلا نگران کرونا هم هستم ماسک داشت ولی خب بازم نگرانم طفلک توو خونه کلافه شده بود ...

نگران نباش واکسن سرخک که زدن کرونا هم دیگه مثل قبل نیست منم دیروز دخترمو بردم پارک دوسال و سه ماهشه ماسک هم نمیزنه بزنه هم انقد دست میزنه به ماسک و صورتش بیشتر الوده میکنه بچه ها طفلیا رو نمیشه زندانی کرد دیگه نمیتونستم بیارمش خونه به زور اوردیمش یک ساعت گریه کرد🥺