2777
2789
عنوان

یه سال و نیمه که یه شب خواب راحت نداشتم!! کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 16703 بازدید | 36 پست
متاسفانه راه حل قطعی نداره باید کلا مراعات کنی پسرمن تازه سه سالگی خوب شد
هردکتری هم میرفتم میگفت حساسیت داره و باید کلا مراعات غذایی داشته باشی منم اگه مراعات میکردم اتفاق خاصی نمی افتاد حالا ازشیربگیریش بهترمیتونی رو غذاش کنترل داشته باشی

بدبختی بعدش شیرگاوه که باید جایگزین شیرمادر بشه چون به شدت نفاخه من با کلی اب قاطی میکردم میدادم بچم بخوره
ننه لنگ دراز جون هی روزا گذشت و گفتم تموم میشه اما هی داره بدتر میشه دیشب واقعا عذاب آور بود داشتم از خستگی میمردم اما تا سرم را میذاشتم رو بالش باز صدای نق نق و گریه اش میومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرم دیگه 18ماه بسه برای شیر دادن یواش یواش شروع کن تا عید بگیرش/بعدشم حتمن حتمن ببرش پیش متخصص گوارش تا یه سونو بکنش/یه تاپیک بزن برای دکتر خوب بچه ها کمکت میکنن/
روز 12تیر خدا یکی از فرشته هاش به اسم نیکان و به ما هدیه کرد...
عزیزم..من 2 تاش رو دارم....
الان پسر دومم 2 سالو نیمشه....هنوز شبها بیدار میشه شیشه میخوره....
غصه نخور....خوبیش به اینه که میگذره.خدا رو شکر بچت سالمه...صبح که میخنده همه چی یادت میره
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....
بچه من این قدرشبا اذیت میکرد و درد داشت بعداز یکسالگیش که مجبور میشدم گاهی اوقات براش شیاف بذارم که راحت تر باد معدش تخلیه بشه خیلی زور میزد

قبل خواب حتما دمرش کن پشتشو بمال خوابیدم همین کارو بکن خودتم خیلی خیلی مراعات کن مخصوصا شبا اصلا غذای نفخ دارنخور

زودترم ازشیربگیریش خودت راحت میشی
من بهترین دکتر بردمش فقط گفت مراعات مراعات مراعات تا اینکه خودش کم کم خوب میشه

حالا دکترببرش گلم
چون اگه مراعات میکنی وبازم بچت این مشکلو داره خیلی اذیت میشی حتما ببرش دکتر به بچه من کوچیک ترکه بود نوزادی اینفکول داده بود که بدنبود
اگه هرشب اذیت میکنه که حتما حتما دکترببرش