2777
2789

همونطوری که خیلیاتون میدونید من ایران درس نمیخونم (لطفا در مورد دانشگاه سوال نپرسید ممنون)

بعد قبل کرونا یه پسری بود تو دانشگاهمون که یه بار تو غذاخوری دانشگاه اومد دقیقا روبروی من نشست و لام تا کام حرف نمیزد و فقط نگام میکرد( پسره یکی از چشماش کاملا منحرفه به سمت راست و نمیتونه مستقیم نگاه کنه ولی اون یکی مستقیم نگاه میکنه، خودشم اهل همون کشوره)

خلاصه بعدش دیکه کرونا اومد و خداروشکر دیگه ندیدمش

حالا امروز بعد ۲ سال...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم کشوری ؟

من وقتی تو نی نی سایتم :😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👋🏿

بگو ایران یه نفر رو داری 

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

حالا امروز من داشتم غذا میخوردم تو سلف و تنها بودم، یهو این پسره اومد گف سلام میشه بشینم روبروتون؟ گفتم بله بفرمایید

بعد از وقتی نشست یه ریییز از خودش و از هوش سرشارش تعریف کرد😑

بعدش من که با مخاطب شما باهاش حرف میزدم گف میشه بهم بگی تو؟ گفتم برا ما ایرانیا راحت نیس همون برخورد اول به یکی بگیم "تو" از جهت احترام وقتی کامل صمیمی نشدیم با کسی بهش میگیم شما

بعد گف یعنی اگه یه نفر بخواد به یه نفر دیگه ابراز عشق کنه بازم بهش میگه شما؟(با خنده)

گفتم نه دیگه اونجا میگه تو