2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده؟؟؟

49 بازدید | 5 پست

چهار شب پیش خواب دیدم حرم امام رضام بعد ولی سقف داشت حیاطش)مث حرم امام حسین( با خانواده مون بعد یه روزش همه هنل بودن من و همسرم رفتیم حرم گل میریختن از آسمون چراغونی بود همه خوشحال بعد از بالا چندین حباب بزرگ قطرش سی تا پنجاه بود اومد پایین یکیش صاف افتاد بغل من  که نمیترکید یه خانم چادری هم خیلی با تعجب نگاهم میکرد حبابو پرت کردم تو بغل شوهرم اونم کلی فشارش داد نترکید دوباره گذاشتش بغل من

دو شب پیش خواب بابامو دیدم که شش ماهه فوت کرده واسمون شیرینی چندین مدل آورده بود بعد منم از همه مدل بجز یه مدلش خوردم ماه رمضونم بود تو خوابم ولی من پریود هستم الان تو خوابم پریود بودم میتونستم میخوردم خونه حاریم که دخنر عمومه بودیم  اورد واسه من  ولی خونه اونا  شوهرشم خونه بود تو خواب اونم اومد بخوره من یادش انداختم روزه س

تعبیر اینا چیه؟

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

ان شاءالله دامنت سبز میشه

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
ان شاءالله دامنت سبز میشه

ممنون ان شا ا... عزیزم خدا پدرتونو رحمت کنه براشون حمد و صلوات خوندم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ان شا ا... عزیزم خدا پدرتونو رحمت کنه براشون حمد و صلوات خوندم

ممنونم گلم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
من شنیدم کسی که فوت شده اگه واسه آدم یه چی بیاره خوبه به ف  ا   ل نیک بگیر

ان شا ا...ممنون از ج