2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه 2.5 سال دارن بیان

382 بازدید | 20 پست

سلام

بچه 2.5 ساله شما چه توانایی هایی داره؟

پازل درست میکنه؟ نقاشی میکشه؟

کلا چه کارهایی میکنه؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پازل نخریدم هنوز اما از این چوبی های هندسی داره جاهاشون رو بلده

کلا میگید چه توانایی هایی داره؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

ببین پازل رو هنوز نمیتونن کامل درست کنن باید کمک کنی بهش. 

شعر رو هم بچه من که 2.7 هست میخونه اما بیشترش اصوات نا مفهوم با چند تا کلمه مفهوم اما با ریتم درست.

از پله ها مستقل بلده بره بالا و پایین(البته من کنارش میمونم)

میپره

میبرم دستشویی خودش رو میشوره😅

البته هنوز از پوشک نگرفتم، تازه شروع کردم

هر چیزی بگم انجام میده و متوجه حرفام میشه

از ۸ ماهگی راحت توپ رو شوت میکنه با هر دو پا

میخوام کوکو درست کنم، میاد کمکم هم میزنه و ادویه جات اضافه میکنه

تقریبا بلده لباسشو بپوشه و در بیاره

خیلی چیزای دیگه الان یادم نیس

اما اگه بپرسی میگم آره یا نه

کلی شعر بلده و میخونه لباساشو خودش در میاره و میپوشه خودش غذاشو میخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببین پازل رو هنوز نمیتونن کامل درست کنن باید کمک کنی بهش.  شعر رو هم بچه من که 2.7 هست میخونه ...

منم باید کمکش کنم،جاهاشو نمیدونه کدوم رو کحا بگذاره

نقاشی هم هنوز صورت و اینا نمیتونه بکشه . دو تا نقطه رو خط خطی میکنه میگه چشم

پسر من فقط خط خطی میکنه

از پله ها مستقل بلده بره بالا و پایین(البته من کنارش میمونم) میپره میبرم دستشویی خودش رو میشوره😅 ...

پله بالا میره اما نمیتونه تنها پایین بیاد چند پله رو

نمیتونه بپره

حرفم خیلی کلمات محدودی میگه

منم باید کمکش کنم،جاهاشو نمیدونه کدوم رو کحا بگذاره

کاملا طبیعیه.

علاوه بر اینکه توانایی بچه ها فرق میکنه.

پسر من نقاشی نمیکشه به اون صورت اما کارهای دیگه ش خوبه.  

اصلا نگران این چیزا نباش. بچه ها با هم متفاوتن و توانایی های متفاوتی دارن.