2777
2789

من باردارم می‌خوام از این ژل استفاده کنم کیا تجربه دارن؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

برای چی هست ؟ 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برا من دکتر خودش تو بارداری نوشت استفاده کنم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
سلام اسی چراتاپیک قفل کردی

بخاطر قضاوتای نابجای کاربرا دیوونم کردن من نمیدونم کجا گفتم از مادرم انتظار دارم برا من غذا بپذه نمیدونمممم 

همشونم عین مادر من سنگدل و بی احساسن 

من اصلا برا غذا اونجا نمیرم فقط هفته پیش سه شب پشت سر هم موندم برا شام بخاطر دامادمون بابام نگهمون داشت همه کارارم منو خواهرم کردیم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بخاطر قضاوتای نابجای کاربرا دیوونم کردن من نمیدونم کجا گفتم از مادرم انتظار دارم برا من غذا بپذه نمی ...

خواهر اینجا جای درددل نیست خدالعنتشون کنه بیخیال خودت نگران نکن کسی میاد درددلش بگه هزار حرف می‌سازن معلوم نیست مردن یازن

خواهر اینجا جای درددل نیست خدالعنتشون کنه بیخیال خودت نگران نکن کسی میاد درددلش بگه هزار حرف می‌سازن ...

ممنون ازت عزیزم که باهام همدردی کردی ❤️

عزیزم تاپیکت رو سریع قفل کردی. جالبه این حجم شکم پرست و پر توقعی. خیلی راحت هم میگی خونه مامانم می مونم کار نمی کنم. یه جوری مظلوم نمایی می کنی که هر کی بخونه خندش میگیره

میری غذای زحمت کشیده ی مادرت رو مفت میخوری، میشدند خواهران زیر پای تو و خواهرایلوس تر از خودت رو تمیز کنه

دست به سیاه و سفید نمی زنی

توقع داری دوستت هم داشته باشن؟؟؟؟؟؟

به دلم مونده بود باید می گفتم

اصلا حالم به هم خورد از این دختر تربیت کردن مادرت

سلام، شرمنده اینو میگم، من تاپیک های قبلی شما  و موضوعی که امروز در مورد مادرت گفتی رو خوندم. به نظرم خیلی نادان هستی...نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی یه مقدار به رفتارهات فکر کن، هم به رفتارت با همسرت، هم به رفتارت با مادر و خانواده ات. اینجور ادامه بدی فقط خودت اذیت میشی. سعی هم نکن جواب من رو سریع با یه توهین بدی، من تا به حال جز چندباری تو نی نی سایت اظهار نظر نکردم، امروز هم دلم به حالت سوخت. دانایی یه گنجه، شما خیلی بچه هستی. 

عزیزم درخواست دوستیم رو قبول کن ،چند تا راهکار دارم برای رابطتت با همسرت

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان