2777
2789

الان۴۲روزه عادتم تاخیر داره

۱۲روز که تاخیر داشت آزمایش دادم منفی شد

تاالانم هرچی رازیانه میخورم چیزای قاعده اور میخورم فقط زیر دلم درد میگیره خبری نمیشه کمک کنین لطفا چیکار کنم ک زودتر بیاد

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر آمپول بده پریود شی

راه دیگه ای نیست غیر از آمپول؟اخه قبلا یه بار زدم اذیت داره

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

دیگه هیچی نخور،برو دکتر،من این بلا سرم اومد عید بود نرفتم دکتر،دیگه وقتی پریود شدم مگه بند میومد لامصب،انگار هر کوفتی خورده بودم تازه داشت اثر می‌گذاشت حالا چند روز هست پلاس هستم تو راه دکتر و آزمایشگاه و ...

برو دکتر نهایت یه آمپول میزنه و این که یه سونو میدی میفهمی مشکل از کجاست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شاید کیست دراوردی برو سونو بده

برای۱۰روز دیگه نوبت سونو دارم

یعنی کیست ممکنه انقدر تاخیر بندازه؟

برای۱۰روز دیگه نوبت سونو دارم یعنی کیست ممکنه انقدر تاخیر بندازه؟

اره بابا بیشترم میکنه کسایی ک تنبلی تخمدان دارن چند ماه نمیشن  

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
چرا دوباره تست ندادی بعضی وقتا اشتب میشه 😕

منفی ک شد ناامید شدم 

هرماه میخواستم نشم

همین ماه ک اصلا نمیخواستم باردار باشم اینطوری شده عقب افتاده انقدر

اصلا سابقه انقدر تاخیر ندارم

برای۱۰روز دیگه نوبت سونو دارم یعنی کیست ممکنه انقدر تاخیر بندازه؟

اره بابا من پارسال دوماه نشدم...اخرش رفتم دکتر گف پلی کیستشی...قرص داد خوردم پریود شدم

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

ی قاشق چای خوری زردچوبه بنداز تو اب سرد بخور اگه دیدی پری نشی شنبه برو دکتر شاید کیست داری

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خوب باز برو آزمایش شاید باردار باشی ها تو ۱۲ روز تاخیر ازمایش دادی  شاید مشخص نشده اون زمان

راستش اصلا نمیخوام ک باشم

میگم این ماه کلا برعکس شده هرماه ب امید نشدن عادت میشدم این ماه هرچی منتظرشدم ک بیاد نشد