تاالانم هرچی رازیانه میخورم چیزای قاعده اور میخورم فقط زیر دلم درد میگیره خبری نمیشه کمک کنین لطفا چیکار کنم ک زودتر بیاد
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
راه دیگه ای نیست غیر از آمپول؟اخه قبلا یه بار زدم اذیت داره
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
دیگه هیچی نخور،برو دکتر،من این بلا سرم اومد عید بود نرفتم دکتر،دیگه وقتی پریود شدم مگه بند میومد لامصب،انگار هر کوفتی خورده بودم تازه داشت اثر میگذاشت حالا چند روز هست پلاس هستم تو راه دکتر و آزمایشگاه و ...
برو دکتر نهایت یه آمپول میزنه و این که یه سونو میدی میفهمی مشکل از کجاست
همین ماه ک اصلا نمیخواستم باردار باشم اینطوری شده عقب افتاده انقدر
اصلا سابقه انقدر تاخیر ندارم
خوب باز برو آزمایش شاید باردار باشی ها تو ۱۲ روز تاخیر ازمایش دادی شاید مشخص نشده اون زمان
راستش اصلا نمیخوام ک باشم
میگم این ماه کلا برعکس شده هرماه ب امید نشدن عادت میشدم این ماه هرچی منتظرشدم ک بیاد نشد