نه سال زمان کمی نیست وقتتو با مامای خونگی یا طبیب هدر نده
برو کلینیک نازایی مولود پیش خانم دکتر قاسمی
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب دوباره برو چند نفر دیدم بعد چند بار کاشت نتیجه داده نا امید نشو
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
اتفاقا شمایی که یه بار باردار شده شانس بیشتری داره
ذهنتو ازاد کن پی درمانت باش اما ناامید نباش انشالله به حق همین ماه مبارک شمام باردار میشی سال دیگه این موقع صدای نی نی ات تو خونه بپیچه