2777
2789

من یه شهر دیگه با هزار کیلومتر فاصله از شهر پدر و مادرم دارم زندگی میکنم 

دیشب پدرم باهام تماس تصویری گرفت 

شوهرم تا یکی دو ساعت بهم محل نمیذاشت ... به خاطر اینکه با پدر و مادرم حرف زدم . کلا حساسه وقتی با اونا حرف میزنم حسادت میکنه و فکر می‌کنه اون رو نادیده میگیرم..

اونم دوباره از امروز.. زنگ زدم با مادرم صحبت کنم بلند داد زد حوصله منو نداره ولی خوب بلده با مامانش حرف بزنه..در صورتی که واقعا اینجوری نیست همیشه همه ی توجهم به خودش بوده حتی وقتی هم تلفنی صحبت کنم در حد پنج شیش دقیقه بیشتر طول نمی کشه بجز مواقعی که شوهرم سرکار باشه..

الانم قهر کرده رفته تو اتاق در رو بسته به خاطر اینکه با مامانم تلفنی صحبت کردم..

شما بگید چیکار کنم بچه ها😔

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

یه پس گردنی لازم داره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

چقد لوس و پررو 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محلش نده کار خودتو بکن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

محل نده .بزار خودش بیاد طرفت.بعد بگو این بچه بازیا چیه مگه ۲سالته؟خودش با خانوادش ارتباط نداره؟بگو خوشت میاد تو با مادرت حرف بزنی من قهر کنم؟بگو اینکاراتو ادامه بدی نمیتونم به عنوان یه مرد بهت تکیه کنم

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بگو منم عین خودت میشم اگر تلفنی زدی به خانواده ات اخم و تخم میکنم تا حالیت بشه 

بگو احترام پدرو مادرم نگه دار احترام پدرو مادرت نگه میدارم 

همونجوری که تو پدر و مادر داری منم دارم 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

واي فاجعست زندگي با ادم حسود 

من خودم يكيشو دارم 

ولي كوناه نيومدم 

بلاخره عادت ميكنه 

اينا خيلي كمبود توجه دارن 

احتياج ب مشاوره دارن 

الان بعد ١١ سال زندگي هنوز ك هنوزه حسادت ميكنه 

تو حرفاش ميگه كاش هيچ كسو نداشتي از بهزيستي ميوردمت هيچ كسو نداشتي ب جز من 

يعني در اين حد حسود

موقع ازدواجش نبوده ، ور دل ننه ش میموند تا کمبود محبتش جبران میشد ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

یه چوب بیسبال بگیر و بیفت به جونش 

ازدواج کردی 

قط رابطه که نکردی 

ولی جدی انقد واکنش نشون میده شاید چیزیه 

ببین با خانوادت دعواش نشده؟ و اینا 

کلا باهم حرف بزنید چون واقعا زوره اینجوری 

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است