2777
2789
آخه این همه من موندم این خواب نداره 

نه نداره!

گوشی یه چیز شخصی هست یکی میخواد 24 ساعته انلاین باشه 

چرا انقدر به طرف مقابل شک میکنید و زندگی رو میکنید زندان 

به جاش اعتماد کردن رو یاد بگیرید

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ازدواج کنیم دیگه نباید آنلاین شیم😥😂

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
خب مطنعنم دلره با اون دختره میحرفه 

دیگه این مشکلی هست که خودتون باید بهش فکر کنید و یه فکری به حال زندگیتون کنید

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
🤔 ولی درکل خوش بین باش  ب چیزای منفی فکر نکن الان همه همیشه انلاینن کلا چیز طبیعیه  تص ...

وای بلاکم کرده بود یواشکی از از بلاک در آوردم خودمو تا ببینم کی آنلاین میشه زنگ زدم بهش گفت خوابم گوشی رو قط کرد آنلاین شد