2777
2789
عنوان

تا حالا ب خودکشی فکر کردین؟ خواستین خودکشی کنین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 25 پست
خیلی قشنگه...من برا اولین بار دیشب دیدم یعنی تا چندساعت تو شوک بودم 

من خیلی از این مسائل شنیدم قبلاو حتی ی کتابم خوندم تو نوجوونی از ادمایی که ازمرگ برگشتن ولی به نظرم تمامش القای مغزیه که داره تلاش میکنه زندگی کنه بعلاوه کمی توهم و اغراق ...

میدونم خیلی ها با حرفم مخالفن ولی خب این نظر شخصیه منه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی از این مسائل شنیدم قبلاو حتی ی کتابم خوندم تو نوجوونی از ادمایی که ازمرگ برگشتن ولی به نظرم ...

نه عزیزم منم تا این شدت باور نداشتم اما خدا کسی رو که بهش نظر کنه، میبره اون دنیا رو نشون میده و میاره که بیاد بگه و شاید خیلیا درست بشن ایمان بیارن به زندگی بعد مرگ 

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

دروغه این برنامه ها! کسی دنیای دیگه رو ندیده و نخواهد دید، همه توهمات واسه زمانیه که مغز هنوز فعاله، ده تا بیست دقیقه بعد از وایسادن قلب، مغز و ذهن برای همیشه خاموش میشه (تخریب پی در پی میلیاردها نورون مغزی و نابود شدن اطلاعات)...همانند قبل تولد...رویای بی خواب!

آمار خودکشی زیاد شده، چنین برنامه های از قبل هماهنگ شده با القای ترس، سعی میکنن یه رفتار ناسالم رو در جامعه کاهش بدن!

ذهن و مغز از هم جدا نیستن! آزمایشات زیادی دانشمندان انجام دادن و یه موضوع اثبات شدست!

همانند یک انسان زندگی کنیم...حداقل دنیای خوبی خواهیم داشت!!

عدالت، مضحک‌ترین واژه دنیا!!
من خیلی از این مسائل شنیدم قبلاو حتی ی کتابم خوندم تو نوجوونی از ادمایی که ازمرگ برگشتن ولی به نظرم ...

اما در اکثرشون یه چیز مشترک دیدن (تونل تاریک منتهی به نور )،مغزهای مختلف القای ذهنی مشترک نمیتونن داشته باشند 

اما در اکثرشون یه چیز مشترک دیدن (تونل تاریک منتهی به نور )،مغزهای مختلف القای ذهنی مشترک نمیتونن دا ...

ولی ادمها میتونن وانمود کنن خیالبافی کنن و الگوبرداری کنن از دیگران🤷🏻‍♀️

به هرحال هر کس نظراتی داره

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰
دروغه این برنامه ها! کسی دنیای دیگه رو ندیده و نخواهد دید، همه توهمات واسه زمانیه که مغز هنوز فعاله، ...

یه برنامه پارسال نشون میداد که فردی که کما رفته بود رو بردن بیمارستان و تو اتاقی بستری بوده که تخت بغلیش فوت می‌کنه ، این بیمار وقتی ازکما میاد بیرون اسم بیماران تخت‌های کناریش رو میگه ،بیمارایی که وقتی این کمابوده از بیمارستان برده بودنش .

اما در اکثرشون یه چیز مشترک دیدن (تونل تاریک منتهی به نور )،مغزهای مختلف القای ذهنی مشترک نمیتونن دا ...

نرسیدن اکسیژن به لوب گیگجاهی مغز توهم تونل و انتهای نورانی رو ایجاد میکنه... دانشمندان این مورد رو بارها آزمایش کردن...دلیلش تخریب سلول های شبکیه چشم است.

یه برنامه پارسال نشون میداد که فردی که کما رفته بود رو بردن بیمارستان و تو اتاقی بستری بوده که تخت ب ...

شما میدونید که تعاریفش درسته و دروغ نگفته؟ اینا توهمات مغزه، شما هم میتونین الان همینو تجسم کنین...بعد این تجربه بعد از مرگ نیست، بدن هنوز زندست!

شما میدونید که تعاریفش درسته و دروغ نگفته؟ اینا توهمات مغزه، شما هم میتونین الان همینو تجسم کنین...ب ...

اگرنورون هاتخریب میشه چطوربعدزندگی میکنن؟ 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
اگرنورون هاتخریب میشه چطوربعدزندگی میکنن؟ 

تا حالا دیدین کسایی که چند ساعت کاملا مردن هیچگاه نمیتونن برگردن یا اگه برگردن میرن کما و هیچگاه به حالت عادی برنمیگردن...چون سلول های مغزی کاملا مردن و دیگه هیچ راهی نیست...اینایی که این توهمات رو دارن مغز هنوز نمرده...ده تا بیست دقیقه بعد از توقف قلب، مغز هم کاملا میمیره...!!