2789
اگه بی حسی از کمر باشی،هیچ دردی نداره اما معمولا اونا که بیهوشی رو انتخاب میکنن درد زیاد دارن

پمپ درد بهترین انتخاب برای افراد بیهوش شده است

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طبیعی به دنیا بیاردردسرش کمتره😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

درد طبیعی خیلی بیشتره که😣😣😣😣

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بچه ها کسی راجب به پمپ درد چیزی میدونه ؟ بلافاصله بعد عمل برات میزارن؟ قبل عمل باید درخواست بدی که میخوای؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
نه چون هنوز بی حسی نمیفهمی مال منو ۳ بار اومدن فشاد دادن 

شما با بیحسی بودی بعدش کمر درد و گردن درد نگرفتی؟؟؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
چرا فشار میدن حالا 

دقیق نمیدونم ولی فکرکنم برای اینکه اگه لخته ای چیزی هست کامل تخلیه بشه

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
دردش خیلی زیاد بود؟

پمپ درد چه جوریه میشه یکم توضیح بدی عزیزم؟

پمپ درد چه جوریه میشه یکم توضیح بدی عزیزم؟

منم دقیق نمیدونم مثل شیاف عمل میکنه هروقت درد داشتی یه دکمه داره اونو میزنی بهت تزریق میشه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔