2777
2789

بعضی وقتا هدف هاتونو بنویسید روی یه تیکه کاغذ توی یادداشت های گوشیتون یا هرجایی که بتونید گاهی یه نگاه بهش بندازین💕

قبل از خواب فکر کردن به اتفاقی که انتظارشو میکیشن شما رو به سمت اون اتفاق جذب میکنه.ضمیر ناخودآگاه ماست که اتفاقای امروز و فردای مارو با کمک خداوند و کاعنات می‌سازه.اینقدر بهش فکر کن تا اتفاق بیوفته.وقتی شما به چیزی زیاد فکر کنید نا خودآگاه تمام کارهایی که در طول میکنید برای رسیدن به هدفتون میشه.باعث میشه بی تاب بشید و مدام خودتونو به سمتش بکشید.

پس قبول کن که اون اتفاق قراره برای تو بیوفته و باورش داشته باش💯💌

هر انرژی منفی رو از خودت دور کن.نا امیدی باعث جذب اتفاق های معکوس برای شما میشه.تا وقتی که قبول داری دنیا با تو بده دنیا هم تمام نیروش رو میزاره تا به تو ثابت کنه که برای تو بده.پس زرنگ باش و از همچی برای جذب خواسته هات استفاده کن😉😌موفق باشید❤

ی میلیارد بریزن ب حسابم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت در هالم ۱۰تا گونی شمش طلا باشه😐😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
کی بریزه؟

نمیدونم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

این چه خواسته ایه آخه خودتونو نا امید میکنید اینجوری چون جزو محالاته💔

😅آرزو بر جوانان عیب نیست..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بهم بگن برو این دکتر محاله جواب نگیری و مادر نشی ۱۰ساله منتظرم روحم خسته اس دنبال یه راه چاره میگرد ...

عزیزم😍😍😍من مطمئنم تو مادر میشی نا امید نشیاااا

ایشالا بهش میرسی مطمعن باش خدا سهم همه ی مارو کنار گذاشته پس اصلا نا امید نباش