2777
2789

حوالی عصر بود خاهرم داشت تو گوشیش یه بازیو نشونم میداد وقتی که از صفحه خارج شد دیدم تو  گوگل یه فیلم بد هستش بهش گفتم گوشیو بده بهم نداد گفتم  گوشیو ندی میرم به مامان میگم گوشیتو بگیره نداد گریه میکرد میگف گوشی خودمه نمیدم

به روش نیاوردم چی دیدم  چون واضح نبود الان که خوابیده دیدم آره از یه ماه پیش سرچ کرده  انسان لخت*.... از اینجور چیزا  به نظرتون چطوری باهاش برخورد کنم  ک دیگه دنبال این جور فیلما نره 

خیلی نگرانشم آخه فقط ۸ سالشه😑

گوشی رو بگیر ازش

دیدی بعضی آدما خیلی میخندن خیلی میخندنا بعد یچیزی میگی یهو میرن تو فکر.. سر به سر این آدما نزارین.. چون این ادما نابود شدن!:))            با افتخار طرفدار 7 تا فرشتم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده نودی!

گودزیلااااااااااها🤐

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

براش جالبه این چیزا براش توضیح بده فیزیک مرد و زن رو و ازش بهواه کنجکاوی بیش از حد نکنه 

برای قبولی دانشگام یه دعای کوچیک میکنی؟ 🌚‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                         •  تـــنها بازمــانده ســکاها 🕊                                                                                                                          عاشیق سوزون گیزله در :) 

انسان لخت😑😂

سن حساسیه محدودش کن، اگه به حرفت گوش نمیده به مادرت بگو گوشیو بگیره ازش و در مواقع ضروری بده بهش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲