2777
2789

سلام شبتون بخیر.

من خودم اخلاق دوستمه که همزمان هم شره هم لوس😂🤦‍♀️

یعنی یه نفر بهش چیزی بگه به فحش میکشش ولی یه نفر اروم اروم بزنش میوفته گریه😂

یعنی شر بودنش چرته فقط الکی هارت و پورت میکنه😂😂

من از گریه کردن خوشم میاد شده عادتم انگار

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نمی‌دونم جزو اخلاقه وسواسه ... 

من خودم به شدتتتت از گرد و خاک بدم میاد یعنی پتو رو سمتم پرت کنن پامیشم میرم اون ور

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

یه بنده خدایی هست به قول ما مازندرانیا پلوجه ینی هرچی بهش بگی نگات میکنه به یه ورش نیس بازم کار خودشو انجام‌میده

انقدرررر رو مخمه تازگیا🤕

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

خیلی چیزارو بر ا خودشون خوب میدونن برا بقیه نه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دختر خاله فضولم که میاد در کمدا رو باز می کنه 

و گاها گوشیم رو دستش می گیره 

یه بارم بدون اجازه از من چیسی که داخل کِشو گزاشته بودم رو همه شو خورد 

حالم ازش بهم می خوره 

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

ندیدم 

از یه رفتار خودم بیزارم خیلی مهربونم اما اتفاقی بیفته کینه ب دل بگیرم واقعا بی رحم میشم 

اخلاقم ثبات نداره احساساتم تغیر میکنن 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

خودم ......كلاً خلاصم 🤷🏻‍♀️

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

مادرشوهرم ک خیییییلی ادعای فهم و فرهنگ و شعورش میشه ولی بی شخصیت تر و بی فرهنگ تر از ایشون توی زندگیم ندیدم

مثلا مدام میگه تو حرفاش ای بابا هر کسی زندگی خودشو داره یا اینکه توقعی از کسی تو زندگیم ندارم

ولی جاش ک میرسه سر مادیات ب پسر خودش فحش میده و داد و هوار میکنه

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....