2777
2789
عنوان

جوش زیر بغل کودک 16 ماهه

640 بازدید | 11 پست

سلام خانوما پسرم 16 ماهشه نزدیک یکماهه زیر بغلش یه جوش زده ک سرشم تاول ماننده..اوایل فک کردم جای نیش حشراته یا گرمیه و زود از بین میره و نبردم دکتر ولی هنوز خوب نشده و دیگه دارم نگران میشم،شنبه میخوام ببرمش پیش دکترش ولی یهو از عصر دلشوره گرفتم ک نکنه تب خال یا زگیل باشه..

اخه منو همسرم هرپس تناسلی داشتیم چند سال پیش ک البته فقط همون یبار ضایعه ی فعال داشتیمو دکترم گف سیستم ایمنی بدنتون انقد بالاست ک ویروس رو از بین میبره..بازم با وجود اینکه ضایعه ی فعال نداشتم همیشه خیلی حواسم ب بهداشت بدنم و دستام هست و بعد از دستشویی سه ،چهار بار دستامو میشورمو حتی اگه دستم ب لباس زیر شسته شدمم بخوره باید برم بشورم..ینی یجورایی وسواس گرفتم ..حالا با وجود این چیزا بازم نگرانم ک نکنه تبخال باشه این جوش زیر بغل پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واسه واکسن باشه.

پسر من وقتی واکسنش رو زدم بعد از مدتی زیربغلش اومد بالا و عفونت کرد و وقتی سر باز کرد و عفونت اومد بیرون خوب شد ولی جاش هنوز هست.همسرم هم هم دقیقا موقع کودکی بعد واکسن همینطور شده بوده.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
شاید واسه واکسن باشه. پسر من وقتی واکسنش رو زدم بعد از مدتی زیربغلش اومد بالا و عفونت کرد و وقتی سر ...

بعد از کدوم واکسن اونجوری شد پسرتون ..پسر من آخرین واکسنش یکسالگی بود ینی چهار ماه پیش ولی این جوش  یکماهه در اومده،ینی امکان داره سه ماه بعد از واکسن تازه چرکش اونم از زیر بغل بزنه بیرون؟

بعد از کدوم واکسن اونجوری شد پسرتون ..پسر من آخرین واکسنش یکسالگی بود ینی چهار ماه پیش ولی این جوش&n ...

بازم پیش دکتر ببرین که مطمئن بشین.دقیق یادم نیست یک سالگی بود یا یک و نیم سالگی.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
بازم پیش دکتر ببرین که مطمئن بشین.دقیق یادم نیست یک سالگی بود یا یک و نیم سالگی.

اینم یادتون نیس ک چند وقت بعد از واکسن جوش زد؟

دقیقا زیر بغلشم بود؟

ببخشیدا انقد سوال میپرسم خیلی نگرانم

اینم یادتون نیس ک چند وقت بعد از واکسن جوش زد؟ دقیقا زیر بغلشم بود؟ ببخشیدا انقد سوال میپرسم خیلی ...

زیر بغلش بود فکر کنم یکی دوماه بعد واکسن.