2777
2789
عنوان

ازدواج های سنتی !

413 بازدید | 42 پست

یه موضوعی امروز نظرم رو جلب کرد !

عزیزی پرسیده بود ازدواج سنتی میپسندین یا دوستی...

دوستان نظر داده بودن ازدواج دوستی چون ازدواج با عشق رو ترجیح میدن

مگه ازدواج سنتی بدون عشق ؟ یعنی اونایی که سنتی ازدواج کردن عشق تو زندگی هاشون نیست .

تفسیرتون از سنتی چیه ؟ عروس و داماد همدیگه رو سر سفره عقد می بینند و بادا بادا مبارک بادا .... ؟

نمیدونم بقیه به چه صورت هستند .اما ازدواج سنتی اصلا ترسناک نیست . 

ازدواج یه انتخاب هست یک انتخاب بسیار سخت که باید نهایت تامل و تفکر را داشته باشیم .

مگه نه اینکه باید به یه شناختی از همدیگه برسیم و بعد ببینیم برای هم مناسب هستیم اقدام کنیم .

خب تو دوستی که اول دل درگیر میشه

دل خم درگیر میشه عیوب کمرنگ میشه و کمتر دیده میشه و عطش رسیدن بیشتر میشه ....

البته منکر نمیشم بعضی ها هم تو دوستی منطقی فکر میکنند .

اما خب عموما وقتی دل گیر کنه عقل یه قدم عقب میره ....

پس به نظرم زور ازدواج سنتی اینجا میچربه چرا ؟

چون منطقی جلو میره

چون سعی میکنه اول بشناسه . و به نظرم وقتی شناخت کامل بشه وقتی ببینی مرد مقابلت چقدر ایده آلت هست کم کم علاقه هم بیشتر و بیشتر میشه .

البته اون خوش آمدن اولیه هم ملاک هست .

نظرتون چیه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج سنتی رو اینجور میبینم که داماد همزمان چند جا خواستگاری میره و با هم سبک و سنگینشون میکنه و این از نظر من توهین نه بلکه فراتر از توهینه.

اینجور میبینمش که مادر و خواهر داماد اول عروس رو انتخاب میکنن و بعد داماد وارد عمل میشه در صورتی که همسر من باید اولین شخصی باشه که منو انتخاب میکنه و خانوادش مراحل بعدی باشن.و هزارتا چیز دیگه

{ خانم هستم }
نمیدونم بقیه به چه صورت هستند .اما ازدواج سنتی اصلا ترسناک نیست .  ازدواج یه انتخاب هست یک ...

موافقم باهات اسی

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

هرکی یه نظر داره منم دوستیو ترجیح میدم چون دلم میخواد طرفم بخوادم 

اما کسی دیگه میتونه سنتی ازدواج کنه و خیلی ازمن عاشق تر باشه هرکی برا خودش تصمیم میگیره و واقعا به دیگران ربطی نداره!!!!

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ازدواج سنتی رو اینجور میبینم که داماد همزمان چند جا خواستگاری میره و با هم سبک و سنگینشون میکنه و ای ...

تودوستی هم پسره چندتا دوس دختر صد در صد قبل شما داشته چه فرقی داره پس؟

خدایا شکرت بعداز دوسال ونیم انتظار به منم نی نی دادی😍خدایا بابت همه ی نعمت هات هزاران بار شکر😍😍خدایا شفای خانوادمم از تو میخوام ناامیدم نکن😍خدایا حاجت همه بخصوص نی نی سایتیارو هم از خودت میخوام😍الــــــــهی آمیــــن

سنتی جالب نیست

برادرشوهرم تا ۴۰ سالگی قشنگ با ده بیست نفر رابطه دوستی و ...برقرار کرد 

اعتیاد به مواد مخدرم داره.

بعد مادرشوهرم براش یه نفرو از طریق یه معرف انتخاب کرده و عقد کردن

دلم بحال دختره میسوزه ...

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
ازدواج سنتی رو اینجور میبینم که داماد همزمان چند جا خواستگاری میره و با هم سبک و سنگینشون میکنه و ای ...

نه عزیزم خدایی دیگه ی نفر همزمان که خواستگاری چند نفر نمیره مگه اینکه قصدش معامله باشه

شما از کجا مطمئنی؟؟؟من خیلیارو دیدم که نداشتن 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

قبل از من مشکلی نیست اصلا

تو سنتی هم اقا قبل من چند جا خواستگاری رفته باشه طبیعیه

من تو پستم نوشته بودم " همزمان"

{ خانم هستم }
نه عزیزم خدایی دیگه ی نفر همزمان که خواستگاری چند نفر نمیره مگه اینکه قصدش معامله باشه

اتفاقا برادر شوهرم تو یه روز سه جا رفته بود 😂😂😂

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

عزیزم دیگه اینکه تو اینجور خواستگاریا همزمان چنتا دختر بهشون معرفی میشه و میرن همشونو میبینن و سبک سنگین میکنن دیگه بر همگان واضح و اشکاره

فقط تعداد کمیشون دونه دونه پیش میرن

{ خانم هستم }

درسته اما بیشتریا بخاطر این  ازدواج سنتی رو نمی پسندن که خواهر یا مادر پسر دختر رو انتخاب میکنه نه خود پسر

ولی خب ازدواج سنتی خوبیایی هم داره اینکه دو طرف با عقل تصمیم میگیرن ولی ازدواج های که قبلش دو طرف با هم دوست بودن بخاطر اون وابستگی که بهن دارن ازدواج میکنن یعنی ازدواجشون از روی احساسات هست نه عقل که بیشتر وارد هم طلاق میگیرن ولی حتی اگه طلاق هم نگیرن نمیتونن به هم اعتماد کنن و همش میترسن طرف بره با یکی دیگه دوست بشه و خیانت کنه