جذابه_لهنتی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 305 عنوان قلیون برای دندون عصب کشی شده 440 بازدید | 8 پست سلام دو سه روزع عصب کشی کردم میتونم قلیون بکشم؟ یا ن بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . ! 1401/01/17 | 22:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جذابه_لهنتی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 305 اره ضرری نداره؟ هرچی تو نت میزنم چیزی نمیاره بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !
جذابه_لهنتی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 305 در کل سعی کن قلیون نکشی برای سلامتی مضره زیاد اهلش نیستم ، ولی هرازگاهی تفریحی خوبه ، الانم بدجور هوس کردم .. بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !
pot عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 91 زیاد اهلش نیستم ، ولی هرازگاهی تفریحی خوبه ، الانم بدجور هوس کردم .. از نظر روانشناسی. هرچیزی که حالتو خوب میکنه برات. خوبه 🙂😂البته. نمیدونم درمورد سیگار و قلیونو اینا هم اثر داره با نه😂😂 هرگز از دوست داشتنت دست نکشیدم، فقط وقتی دیدم که تو اهمیتی نمیدی، دیگه ابرازش نکردم. 💔
جذابه_لهنتی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 305 از نظر روانشناسی. هرچیزی که حالتو خوب میکنه برات. خوبه 🙂😂البته. نمیدونم درمورد سیگار و قلیونو اینا ... داشته باشه یا نه ما کار خود را میکنیم😂✊ قلیون خیلی حس خوبی بهم میده ، نمیتونم در هفته دوسه بارو نکشم . بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !
pot عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 91 داشته باشه یا نه ما کار خود را میکنیم😂✊ قلیون خیلی حس خوبی بهم میده ، نمیتونم در هفته دوسه بارو نکش ... بکش ببا کی ب کیه؟😐😂 هرگز از دوست داشتنت دست نکشیدم، فقط وقتی دیدم که تو اهمیتی نمیدی، دیگه ابرازش نکردم. 💔
جذابه_لهنتی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 305 بکش ببا کی ب کیه؟😐😂 بمولاااا😂 بزرگ میشم برا هرکی کوچیکم کرد . . !