هیچ وقت به من پسر نده. چون باید با هزار بدبختی بزرگش کنی بعد عروس سر حرفایی که از مادر و خواهر خودش هم میشنوه حالا مادر شوهرش هم همون حرفو زده میاد حرفهایی میزنه که آدم میخونه قلبش درد میکنه. دلم برای مادرم میسوزه که تو شهر غریب و بدون شوهر و مستاجر سه تا پسر بزرگ کرد و الان نمیتونه بره خونه پسرش با دل خوش یه جایی بخوره. عروسامون سره مثال هیچ و پوچ شش ماه شش ماه قطع رابطه میکنن. شاید بچه خودتون هم پسر بشه بعدا که عروس دار شدی اون وقت میفهمی که چه ظلمی در حق خانواده شوهر کردی. چوب خدا صدا نداره. ایشالا اونایی که با خانواده شوهر قطع رابطه اند روزی سر خودشون بیاد پسرشون بره و پشت سرشو نگاه نکنه. به حق این ماه رمضان.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه ربطی به پسر داره.....باز عروسا درمورد خونواده ی شوهر حرف میزنن....
تاپیکای دخترا که به خونوادشون لعنت میفرستن روندیدی؟
مخصوصا اونی که میگفت ترحیح میدم وقتمو واسه بچمبذارم تا اینکه به مامانمکمککنم🤦
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چه ربطی به پسر داره.....باز عروسا درمورد خونواده ی شوهر حرف میزنن.... تاپیکای دخترا که به خونوادشون ...
والا من خیلی بیشتر دارم میبینم که پشت سر خانواده شوهر میگن. من که انقد غصه داداشامو میخورم به خودم فکر نمیکنم. چندین بار بهشون پول قرض دادم. ولی اینجا خانواده شوهر موجودات بی رحمی توصیف میکنن
والا من خیلی بیشتر دارم میبینم که پشت سر خانواده شوهر میگن. من که انقد غصه داداشامو میخورم به ...
اینجا که معلومه...خوش خوشونشون واسه خودشونه دعوای زن و شوهری و.خونواده ی شوهروواسه ما میارن.....
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیز جان هرکی یه اخلاقی داره مادر شما هم اینجوریه که استثناست. بیشتر مادرشوهرا خودشون مالک پسر میدونن کلی دخالت میکنن که عاقبتش میشه جدایی و اختلاف. من خودم پسر دارم اگه من هی برم خونه عروسم کلی غر بزنم هی ایراد بگیرم از عروسم جلو پسرم که بخوام کوچیکش کنم همش بهش تیکه بندازم تهمت بزنم بهش بگم دوست مخالف داشتی تو...نگم بهتره به پسرم حق میدم که دیگه نخواد زنشو بیاره خونم خودشم یه تلفنی چیزی حالمو بپرسه وقتی مادرشوهر خوب باشه عروسم عین دختر خودش می بینه هچی وقت این حرفا دلشکستگی پیش نمیاد ونمیگن.مادر منم مادرشوهره دوتا عروس داره جوری با عروساش رفتار میکنه که عروسم هم مثله مادر خودشون دوسش دارن چندساله عروسامون وارد خونه ما شدن نه اونا بی احترامی کردن نه ما.
عزیز جان هرکی یه اخلاقی داره مادر شما هم اینجوریه که استثناست. بیشتر مادرشوهرا خودشون مالک پسر ...
بله. ولی من اینجا چیز هایی میخونم که مثلا شوهرم مادرش رو خیلی دوس داره برای همین من از مادر شوهرم متنفرم جالبه نوشته مادر شوهرم خیلی خوبه ولی من به این دلیل ازش متنفرم و خیلی حرفای مسخره دیکه این جور عروسا هر روزم میرن خونه مامان جونشون ولی مرد حق نداره مادرشو دوست داشته باشه.