2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببخشیدا غلط کرده ولی میدونم که اذیت میشی  یه روزیم نوبت تو میشه و ارزش خودتو میفهمی  معلو ...

هییییی

خدا کنخ بگذره این روزا سنمم کم نیست اونقدر ۲۰ سالمه منم شخصیتی دارن برا خودم ولی خب دیگه الان دنیا دست کسایی هستش که پول دارن

...

انشاءلله یه کار عالی پیدا کنید  اره بچه داری اصلا زندگیو برای ادم زهر می کنه

ممنون عزیزم

😍

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
خدایا اصلا همه چی به هم ور شده  افسردگی گرفتن همه

بخدا امروز نزدیک بود برم زیر ماشین اونم به طرز بدی. پام گرفت به حدول نزدیک بود قشنگ بیوفتم کف خیابون ماشینا از روم رد شن پشیمونم ناخدااگاه خودمو گرفتم ‌کاش نگرفته بودم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
اره واقعا خالم اینا از لحاظ اقتصادی وضع خوبی دارن حالا ما متوسط هستیم اصلا شوهر خالم انقدر با تحقیر ...

بله درسته من وضعمون خرابه الانم وقت قراردادمون رسیده باید خونه خالی کنم پول پیش نداریم خرج دوا دکتر شد پس اندازمون التماس صاحبخونه که پیرزنه کردم یه ماه وقت بده قبول نکرد تیکه ام مینداخت بهم دلمو شکست کلی گریه کردم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
بله درسته من وضعمون خرابه الانم وقت قراردادمون رسیده باید خونه خالی کنم پول پیش نداریم خرج دوا دکتر ...

شخصیتو غرور آدمو له می کنن دلو میشکنن 

بخدا اگه کارت بانکیشونو بگیرن تا سرکوچم نمیتونن برن

...

بخدا امروز نزدیک بود برم زیر ماشین اونم به طرز بدی. پام گرفت به حدول نزدیک بود قشنگ بیوفتم کف خیابون ...

وایییییییی 

خدارو شکر چیزیتون نشد 

من بعضی اوقات به خدا میگم یا درستش کن یا تمومش کن انقدر اذیت نشم دارم دیوونه میشم دیگه 

...

شخصیتو غرور آدمو له می کنن دلو میشکنن  بخدا اگه کارت بانکیشونو بگیرن تا سرکوچم نمیتونن برن

کلی اه کشیدم پشت سرش واقعا چی میشد باخوبی حرف میزد

وایییییییی  خدارو شکر چیزیتون نشد  من بعضی اوقات به خدا میگم یا درستش کن یا تمومش کن انق ...

دقیقا عزیزم من که یسر میگم جونی دادی بگیر خسته شدم