وای ما مدرسمون پشت دریا امروز چهارشنبه بازار بود یعنی ترکوندیم مدرسه رو این همه کلاس هسن فقط کلاس ما از همه باحال تره پسرا و زنا و مردا ک داشتن میرفتن صداشون میزدیم دست بالا میکردن جر خوردیم قشنگ امروز حیف و گوشی نداشتیم وگرنه تمام این لحظه ثبت میشد بعدش اوو کلی اهنگ خوندیم خیلی حال داد البته تو زنگ تفریحا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت میدونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺❤️ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ☘️❤️ من میدونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃❤️ شکرررررر خدا جوووونم😊❤️
اره خوب سه سال تموم رو تخت کلاسا گذروندیم الان ۷ ساعت نشستنه خسته میکنه ولی بازدهی بالایی داره 🥲&nb ...
آره من که اصلا حوصله مدرسه رو ندارم😑
چوخ خوشبختم هارالسان؟
یوخ بابا عیبی یوخ بیواخ جواب وردین😅❤️
میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت میدونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺❤️ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ☘️❤️ من میدونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃❤️ شکرررررر خدا جوووونم😊❤️