2777
2789
عنوان

مدرسههههه

105 بازدید | 8 پست

سلام

شب بخیررر

ناماز روزهاتان قبول 🤌🏻

اقا چ خبرا چی میکنید ؟

خوش میگذره تو مدرسه ؟ 😐❤

خدایی من خیلی حال میکنم به جز قسمت ۱ ساعت و نیم نشست که تخت میکنه باسنو 🤌🏻😂

ولیییی حس میکنم کرونا گرفتم 😐💔

باز دوباره گلودرد و چشم درد گرفتم

وای ما مدرسمون پشت دریا امروز چهارشنبه بازار بود یعنی ترکوندیم مدرسه رو این همه کلاس هسن فقط کلاس ما از همه باحال تره پسرا و زنا و مردا ک داشتن میرفتن صداشون میزدیم دست بالا میکردن جر خوردیم قشنگ امروز حیف و گوشی نداشتیم وگرنه تمام این لحظه ثبت میشد بعدش اوو کلی اهنگ خوندیم خیلی حال داد البته تو زنگ تفریحا

🎀   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه خسته کننده هس😐

تورکی باجی؟

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 
وای ما مدرسمون پشت دریا امروز چهارشنبه بازار بود یعنی ترکوندیم مدرسه رو این همه کلاس هسن فقط کلاس ما ...

جرررر 😂😂 خوشبحالتون ولی چه قشنگ کدوم شهر ؟  

ویو کلاس ما ساختمون و خیابونه 😂😂 

ما میشینیم‌ زنگ تفریحا مافیا بازی میکنیم‌ 🤌🏻

من دیر به دیر میام نی نی سایت بخاطر همین باتاخیر جواب دادم عذر مرا بپذیر 😂

جرررر 😂😂 خوشبحالتون ولی چه قشنگ کدوم شهر ؟   ویو کلاس ما ساختمون و خیابونه 😂😂  ...

من دیر به دیر میام نی نی سایت بخاطر همین باتاخیر جواب دادم عذر مرا بپذیرید 😐😂🥲

مدرسه خسته کننده هس😐 تورکی باجی؟

اره خوب سه سال تموم رو تخت کلاسا گذروندیم الان ۷ ساعت نشستنه خسته میکنه ولی بازدهی بالایی داره 🥲 

هر چند برنامه ریزی منو زد خراب کرد حضوری شدنه 🤌🏻

ولی خب

بله گوزلیم من تورک دیرم اما تورک باشارام 🤌🏻

توعم عذر مرا بپذیر بخاطر دیر جواب دادنم 😂

اره خوب سه سال تموم رو تخت کلاسا گذروندیم الان ۷ ساعت نشستنه خسته میکنه ولی بازدهی بالایی داره 🥲&nb ...

آره من که اصلا حوصله مدرسه رو ندارم😑

چوخ خوشبختم هارالسان؟

یوخ بابا عیبی یوخ بیواخ جواب وردین😅⁦❤️⁩

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩