fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 عنوان چه مرگم شده 186 بازدید | 11 پست از عید بیحالم و بی حوصله فقط دوس دارم دراز بکشم اشتهامم خیلی زیاد شده کنکوریم اصلا کتابو باز میکنم هیچی نمیفهمم از بس کسلم فقط نیم ساعت اول حالم خوبه بعدش دیگه بیحال میشمبنظرتون چرا اینطور شدم چرا اشتهام زیاده شده میشه کمبود ویتامینی چیزی باشه؟ اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘 1401/01/17 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترانهههه عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2168 منم کنکوری و هیچی نخوندم واقعا منم مث شما نمی دومم چه مرگم شده 😭😭😭
آرزوهام3 عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 83024 حجامت، الانم فصلشه میشه یکم توضیح بدی چی هست و برای چی خوبه لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 حجامت، الانم فصلشه غلظت خون ندارم اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 تو دوران کنکور طبعیه کلن بیحالم حوصلم به هیچی نمیکشه اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 منم کنکوری و هیچی نخوندم واقعا منم مث شما نمی دومم چه مرگم شده 😭😭😭 تجربی یا انسانی؟قبل عید روزی چند ساعت میخوندی؟وقتی فکر میکنم زمانی برام نمونده خیلی عصبی و ناراحت میشم دوس دارم خودمو بکشم اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
دخترانهههه عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2168 تجربی یا انسانی؟قبل عید روزی چند ساعت میخوندی؟ وقتی فکر میکنم زمانی برام نمونده خیلی عصبی و ناراحت ... انسانی هستم. تو چی؟ وای منم من به خاطر یه مشکل که وجود داره اصلا تا حالا نتونستم بخونم کلی گریه کردم وای وای، 😭
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 انسانی هستم. تو چی؟ وای منم من به خاطر یه مشکل که وجود داره اصلا تا حالا نتونستم بخونم کلی گر ... تجربی ام قبل عید میخوندم از بعد عید دیگه تنبل و کسلم خیلب فشار عصبی بهم وارد شده که نمیتونم درس بخونم خاک تو سرمکاش بمیرم راحت شم اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
دخترانهههه عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 2168 تجربی ام قبل عید میخوندم از بعد عید دیگه تنبل و کسلم خیلب فشار عصبی بهم وارد شده که نمیتونم د ... منم نخوندم نه قبل عید نه بعد دیشب داشتم منم همین فکرا می کردم الان هم کتاب جلوم بازه دریغ از اینکه نگاش کنم
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 منم نخوندم نه قبل عید نه بعد دیشب داشتم منم همین فکرا می کردم الان هم کتاب جلوم بازه دریغ از اینکه ن ... ای خدااا اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘