2777
2789

دختر  کوچیکم ۴ سال و ۸ماهشه عاشقه گربه آنجلاست‌ گیر داده میخوام تم تولدم آنجلا باشه انواع تم تولدارو نشونش دادم سوفیا،LOL،یونی‌کورن..... ولی باز هم میگه آنجلا گوگولی و ملوسه‌

چیکارش کنم حتی بازیشم دانلود کردن تو گوشیم میترسم گوشیمو هک کنن بدنم به لرزه افتاده با آنجلا

خب بزن براش

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بازی می‌ترسی الان تم مشکل داری نفهمیدم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

[QUOTE=232614580]تمش گیرم نمیاد[/QUOTEببین بادکنک سفید و بنفش و صورتی بگیر با استند بزار خودت مقوا بخر گوگل گربش بکش و درست کن 

کی حریف این میشه

والا بچه داری سخته

ولی من خودم بچه چهارساله دارم هنوز اونجوریا نیستن ک خیلبا اینجا میگن. ینی هنوز سر از تم و اینا در نمیارن

ولی من خودم کیک میپزم اگ تم خاصی میخواستن عکس اش رو میدادم قنادی برام درست کنه.ازینا ک رو کیک میندارن. و مینداختم تو کیک‌خودم پز

[QUOTE=232614580]تمش گیرم نمیاد[/QUOTEببین بادکنک سفید و بنفش و صورتی بگیر با استند بزار خودت مقوا ب ...

اتفاقا دختر بزرگم گفته بود بیا اینکارو کنیم میگه میخوام عکس ریسه هام آنجلا باشه بعد بچه های الان که گول نمیخورن

دختر من به یه کیک قانعس تمو اینا نمیخواد پول خامه کیکش روهم خودش داد از عیدیاش

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
اتفاقا دختر بزرگم گفته بود بیا اینکارو کنیم میگه میخوام عکس ریسه هام آنجلا باشه بعد بچه های الان که ...

کوچولو کوکچول عکس از گوگل بگیر برو برات چاپ میکنند رنگی سایز کوچیک ربان هم بخر خودت بزن ریسه درست کن راحته 

والا بچه داری سخته ولی من خودم بچه چهارساله دارم هنوز اونجوریا نیستن ک خیلبا اینجا میگن. ینی هنوز س ...

آره کیکش راحت گیر میاد میتونم عکسشو بدم اما بادکنک فویلی‌ و شمعش‌ با ریسه شو از کجا بیارم