2777
2789

دوشنبه سزارین میشم تجربیات خوبتون رو بگید منم تک تکتون رو دعا میکنم

خدا جونم خودت مواظب نی نی جونم باش 🌺لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین باعث کم شدن عقل و تشکیل نشدن بعضی از قسمت های مغز بچه میشه سزارین نکن بزار هروقت وقتش شد طبیع ...

😐

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

اگ مفید بود منم لایک کن

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
سزارین باعث کم شدن عقل و تشکیل نشدن بعضی از قسمت های مغز بچه میشه سزارین نکن بزار هروقت وقتش شد طبیع ...

اینو از کجا در اوردی گفتییییییی

بچه من با سزارین بدنیا اومد نه کم عقل نه کم هوش 

همیشه ممتاز مدرسه و کلاسشه 

جان من اطلاعات نداری بروز ندیددددد 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

ایشالا به سلامتی بدنیا بیاد اولین بار خواستی راه بری صاف راه بری اولش درد میگیره بعد دیگه راحت راحتی کج و دولا راه بری سخت صاف میشی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

فوق العاده میترسم از طبیعی , بچه مم بریچ (نچرخیده) هست طبیعی امکانش نیست

پمپ درد بگیر فقط مثل من هی فشار نده زود تموم شه 🥲

پمپ درد میگیرم، مابقیش رو بیشتر توضیح میدی؟ متوجه منظورت نشدم

روی پمپ درد یه دکمه داره هروقت درد داشتی فشار میدی دردت کم میشه من بعد زایمان دردم زیاد بود هی فشار دادم فشار دادم ۴ ساعت بعد زایمان گفتم من چرا درد دارم گفت پمپ درد رو تموم کردی بس که فشار دادی نمیدونستم تموم میشه تو حواست باشه الکی فشار ندی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ای جانم به سلامتی کوچولوت رو بغل کنی عزیزدلم میشه لطفاً اگه یادت بود و تونستی دعا کنی برای من و دخ ...

فدات عزیزم انشاالله، اسماتون رو بگو، پسر ، اسمش هنوز قطعی نیس گلم

تو تاپیک هام خاطرات زایمانم رو گذاشتم سزارین شدم شاید بهت کمک کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
روی پمپ درد یه دکمه داره هروقت درد داشتی فشار میدی دردت کم میشه من بعد زایمان دردم زیاد بود هی فشار ...

آهان ممنون عزیزدلم، خوب شد گفتی، منم نمی‌دونستم