2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام مهم نیست 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

آنقدر وایسسسسیی تا پیام بده بعدش سین کنی جواب ندی 😬

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بستگی به پیامی داره که دادی. 

اگر منتظر جواب هستی، یه چند ساعت صبر کن، شاید خواسته جواب بده، یه لحظه حواسش پرت شده، بعد یادش رفته. 

اگر هم پیام خاصی نیست که نیاز به جواب داشته باشه، بیخیال باش

بهترین واکنش اینه ، اصلا واکنشی نشون ندی 

هیچی نگی به روی خودت نیاری 

اگه پیام داد تو هم سین کن جواب نده 

( البته گاهی یه پیامی هست که جوابی نداره ، منم میخونم ولی جواب نمیدم )

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
بستگی به پیامی داره که دادی.  اگر منتظر جواب هستی، یه چند ساعت صبر کن، شاید خواسته جواب بده، ی ...

میشه بیاین تاپیک اخرم من اونجا ازتون سوال بپرسم ، اخه همیشه ازتون انرژی میگیرم

شاد باش ، خوب یا بد زندگی جریان دارد 😊