2777
2789
عنوان

به نظرتون برم ببینمش ؟

162 بازدید | 18 پست

دو هفته ای هست که با یه پسر حرف میزنم تا الان حتی یه کلمه هم راجب روابط جنسی حرف نزده و به طور کل پسر خیلی خوبیه 

میگه همدیگرو از نزدیک ببینیم بیشتر همو بشناسیم 

به نظرتون قبول کنم ؟ 

درضمن ۱۸ سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه تو دو هفته هیچی نمیگه حداقل باید دوماه صبر کنی تا خودشو نشون بده چجوری اشنا شدید

توی اینستا 

ولی حالا میگه بهتره همو از نزدیک ببینیم خیلی بهتر میتونیم همدیگرو بشناسیم 

منم نمیدونم قبول کنم یا نه 

ذات خودشو تو دو هفته نشون نمیده ک !!!!

زرنگ باش یکم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

دختر  خنگ نباش  یعنی انقدر استاندارت هات پایینه ؟ فقط ۲ هفته ؟ البته دیدنش و باهاش سر قر ...

نه ولی انقدر ادمای عوضی تو زندگیم دیدم که وقتی یکیو اینجوری میبینم تعجب میکنم 

توی اینستا  ولی حالا میگه بهتره همو از نزدیک ببینیم خیلی بهتر میتونیم همدیگرو بشناسیم  م ...

نمیدونم والا 

ببین خودت چجوری اوکی ای

ولی در کل فکر نکن میشه کسیو تو دو هفته شناخت

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

اون چند سالشه به نظرم یکی دوماه طولش بده تا بدونه به این راحتی نمیتونه بدستت بیاره

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛