2777
2789
عنوان

بنظرتون انصراف بدم

429 بازدید | 37 پست

من دانشجو دولتی شیمی هستم و از این رشته بدم میاد ( البت آینده کاری درست و حسابی هم تداره)

بنظرتون انصراف بدم مجدد واسه کنکور بخونم؟

خیلی گیجم خییلی 

خدا کمکم کنه فقط😔

لطفا درخواست دوستی ندید. متشکرم💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیمی محض یا کاربردی؟اگه پایت خیلی ضعیف نیست انصراف بده بشین بخون لااقل برای پیرا پزشکیا.

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

نمیدونم والا

اگه تو خودت خوندن کنکور میبینی انصراف بده

ولی خب خوندن برای کنکورم واقعا سخته اصلا نمیتونی درسایی ک قبلا خوندی دوباره تحملشون کنی یا بخونی عذاب میکشی و ممکنه اگه انصراف بدی دیگه حتی همین شیمی دولتی نیاری

با اینکه من چند نفری دیدم ک با رشته شیمی شغل مناسب و درآمد بالای ده تومن داشتن ولی خب بازم ب خودت بستگی داره

چند وقته خوندی؟ با درس حتما میخوای بری سرکار؟ میتونی درس بخونی؟برا کنکور؟ قبلا چرا رفتی

من ۲ سال پشت کنکور بودم الان حدود ۵ ترم خوندم ولی ۲ ترم مشروط شدم از درساش متنفرم اصلا هیچی نمیخونم

بله دوست دارم درسی ک میخونم آینده داشته باشه حداقل ب ی درامدی برسم

فک کنم بله بتونم

چون خسته شده بودم ۲ سال پشت کنکور بودم ولی خدا شاهده این حالی ک الان من دارم از هزار بار خستگی پشت کنکور موندن بدتره

اگه چیزی هست که علاقت توش فراوون باشه و بهت انگیزه بده برو کنکورشو بده وگرنه نه تو همون بمون

بله ب رشته های بیمارستانی و کادر درمان از بچگی علاقه داشتم

ترم چندی ؟ مثلا چه رشته ای دوست داری بخونی؟ اگه شرایطش داری که خوب بخونی واسه کنکور خب انصراف بده & ...

ترم ۵ ولی ۲ ترم مشروط شدم 

پرستاری واقعا دوس دارم

من ۲ سال پشت کنکور بودم الان حدود ۵ ترم خوندم ولی ۲ ترم مشروط شدم از درساش متنفرم اصلا هیچی نمیخونم ...

الان کنکور خیلی سخت شده رقابت بالاس ؛اجرم خواستی اینکارو کنی ی مدت بخون برا کنکور ببین چند چندی بعد بهتر تصمیم میگیری؛رشته های کمی هستن ک ب کار میرسن الانا و ب شهری ک زندگی میکنی خیلی بستگی داره؛اما چرا نمیری دنبال آرایشگری !خیلی پول توشه چرا فقط راه درس ؛اونطور زودتر ب نتیجه میرسی البته باید دید سلیقه آت چیه