2777
2789
عنوان

بیاید پایین ذهنم درگیره

124 بازدید | 26 پست

چجوری واسه ختنه کردن پسرا بعدش جشن میگیرن ختنه سورون عیب نیس اونوقت پریودی دخترا عیبه؟؟موندم هنوز عادی نشده واسه مردم جلو یکی میگی پریود میگه وای چ زشتی😐اره ختنه سورون پسرا خووووبه زشت نیس اصن 

اقاااااا هستم آقا هستم آقا هستم خانما من آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم لطفا از دادن استیکر خود داری کنید منظورم ژیگولیاش 😘نمونش  از دادن عکس هم من معاف کنید رحم کنید ب خودتون راضی نیستم وسط آشپزی  انگشت پلو بزاربد جلو اعضای خانواده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا رسم ختنه سورون تو خیلی حاها داره منسوخ میشه و پریود شدن و گفتن جلوی کسی هم دیگه داره عیبش میریزه

این دیگه از زمان هزارسال پیش بوده تازگی نیست که

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

دیگه ختنه را هم زیاد انگار جشن نمیگیرن جامعه نسبت به قبل در این موارد نگرش بهتری پیدا کرده 

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
نظر شما ک اقایی چیه؟

خب از حقتون دفاع  کنید. این همه امکانات هست اول ین باز دختراتون جشن بگیرید تا ارزش پیدا کنه 

اقاااااا هستم آقا هستم آقا هستم خانما من آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم لطفا از دادن استیکر خود داری کنید منظورم ژیگولیاش 😘نمونش  از دادن عکس هم من معاف کنید رحم کنید ب خودتون راضی نیستم وسط آشپزی  انگشت پلو بزاربد جلو اعضای خانواده 

انسان باید حریم خصوصی ش رو حفظ کنه

دختر و پسر هم نداره 

اگه یه اشتباهی در مورد پسربچه ها رواج پیدا کرده دلیل نمیشه من پریودم رو جار بزنم اسمشم بذارم تمدن و روشن فکری 

ضمنا این قیاس اصلا درست نیست

ختنه مال نوزاد اما پریود مال یه نوجوون

اگه میخواید مقایسه کنید باید پریود با احتلام پسرها مقایسه کنید

که البته من ندیدم جایی پسرا بگن چرا نباید از احتلامم حرف بزنم، مگه چشه، طبیعت بدنه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
حالا رسم ختنه سورون تو خیلی حاها داره منسوخ میشه و پریود شدن و گفتن جلوی کسی هم دیگه داره عیبش میریز ...

ن بابا همین پارسال دوستم دیدم خیلی ب خودش رسیده گفتم چخبره گف ختنه سورون داداشمه:||

امیدوارم زودتر از این بریزه عیبش

خب از حقتون دفاع  کنید. این همه امکانات هست اول ین باز دختراتون جشن بگیرید تا ارزش پیدا کنه&nbs ...

نیازی ب جشن نداره یه چیز طبیعیه ک قراره اتفاق بیوفته هربار :))مشکلم این بود ک چرا اون عیب نیس مسئله جشنش نیس اصن

ن بابا همین پارسال دوستم دیدم خیلی ب خودش رسیده گفتم چخبره گف ختنه سورون داداشمه:|| امیدوارم زودتر ...

نمیگم کلا از بین رفته مثلا خودت میگی پارسال 

قبلا خیلی بیشتر بود الان تو فامیلتون چندنفر شنیدی بگیرن؟خیلی کم شده من دورو برم دیدم اما خیلی کم دیدم تو این ده پونزده سال کم کم همونم انقدر عیب میشه که یکی بگه ختنه سورون همه مسخرش کنن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خدایی موندم ختنه چیه ک جشنم از اول میگرفتن واسش:|

مردم خیلی پسرا را بردن بالا و دختر را سرکوب کردن افراط و تفریط که هر دو آسیب زننده هست

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
نیازی ب جشن نداره یه چیز طبیعیه ک قراره اتفاق بیوفته هربار :))مشکلم این بود ک چرا اون عیب نیس مسئله ...

میگم اولین بار رو فرهنگ شو باب کنید