بستنی_توت_فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 434 عنوان کیا به شوهرشون بیش از حد وابسته ان؟😐🤦🏽♀️ 518 بازدید | 27 پست یک سال داره میشه عقدیم بیش از حد بهش وابسته ام ولی تو رفتارم زیاد نشون نمیدم که پررو نشه اصن یجوری دوسش دارم که وقتایی که میاد دنبالم انگار به خر تیتاپ دادن الانم از روز جمعه ندیدمش مث خر دلم واسش تنگ شده :///شمایم اینجوری این 1401/01/17 | 01:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 من وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205847 من ب هیچی وابستگی ندارم وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70012 اصلا برام قابل درک نیست یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
رها۱۹۹۰ عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 3930 تو سن زیر ۲۷ سال اینجور بودم الان نه.مستقل فکری اقتصادی احساسی. اما رابطمون کاملا عاشقانه پراز محبت و لطفه. ولی وابستگی ندارم اون داره کمی
مارمولک_اسکار عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4063 من وقتی زنگ میزنه اماده شو بریم خونمون کل خونمون با صدای جیغ کشیدن من پر میشه😂🤦♀️ خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
tekoshar عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 473 من دیگه شورشو دراوردم ینی اکسیژن نباشه بیشتر زنده میمونم تا اون نباشه
anaraki عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 2945 میخوام سر به تنش نباشه توهم کم کم بعد از عروسی میفهمی من چی میگم
na_hi_d عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 500 منم ۷ماهه ازدواج کردم اما خعلی وابستم...حتی وقتی ک سرکاره اذیت میشم...البته من بخاطر این وابستگی ب شوهرم و خانوادنم بعد ازدواج افسرگی بعداز ازدواج گرفتم🤣اما کم کم دارم خوب میشم دیگ
دخی_خوشمله عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 2498 منم مث تو خرم😐 عاشق تاپیکای جنجالی و عکس تگم کنین لطفا😍❤️
بستنی_توت_فرنگی مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 434 من وقتی زنگ میزنه اماده شو بریم خونمون کل خونمون با صدای جیغ کشیدن من پر میشه😂🤦♀️ دقیقاااا😂😂😂🤦🏽♀️
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80155 من یه مدت کم شده بوده اما یک ساله باز وابسته شدم بهش بره یه جا اینقدر زنگش میزنم زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜