2777
2789

من الان ۶ ماه بعد از سقطم به اصرار زیاد همسرم باردار شدم ، تا بی بی چک مثبت رو دیدم پشیمون شدم ، بچه نمیخوام ، تحمل سختی ها رو ندارم امروزم که همسرم خبر بارداریمو داد اولش مادرم ذوق کرد ولی درجا گفت چرا بدون برنامه ریزی ، همسرم گفت برنامه ریزی داشتیم مادرم گفت نه چرا یه آزمایشی یه دکتری نرفتید ، چرا هماهنگ نکردید 

بعد که تنها شدیم گفتم اصلا حال روحیشو ندارم منتظر بودم مادرم یه حرفی بزنه که بهم امید بده برگشت گفت پس براچی اوردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شوهرم مرد خوبیه سنش رفته بالا گناه داره ، بعد گفت چه روزی اقدام داشتی گفتم فلان روزا  رفت ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اگه داری از وسط جهنم می‌گذری، ادامه بده،چرا باید تو جهنم بايستي!؟
گفتم شوهرم مرد خوبیه سنش رفته بالا گناه داره ، بعد گفت چه روزی اقدام داشتی گفتم فلان روزا  رفت ...

ول کنین حرفای بقیه رو. شما بچه رو مگه برای بقیه میارین که به خرفاشون اهمیت میدین. مهم خودتون و شوهرتونین که میخواستین. 

از دوران بارداریتون لذت ببرین واقعا دوران قشنگیه.  

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
مامانت چقدر گیر داده

نمیدونم ، انگار اصلا راضی نیست ، من داشتم لیزر میرفتم گفت چرا بزنامه اونو خراب کردی با این کارت ، گفتم مامان شوهرم گفته هرچی تا الان پول دادیم فدای سرم ، بعد زایمان دوباره میفرستم میگه نه نمیفرسته 

نمیدونم ، انگار اصلا راضی نیست ، من داشتم لیزر میرفتم گفت چرا بزنامه اونو خراب کردی با این کارت ، گف ...

وای یعنی لیزر رو به بچه ترجیح میدین. لیزر رو هر زمانی میشه رفت. بعدم چرا اینقد مادرتون رو در جریان بذنامه های زندگیتون میزارین و میزارین اینقد حرفاش حالتونو خراب کنه. حتی اگه بچه ناخواسته هم باشه بازم لطمه ای به زندگیتو وارد نمیکنه. اگه ادم بی اعصاب و عصبی نیستین مطمین باشین بعد اومدن بچه دنیاتون عوض میشه 

وای یعنی لیزر رو به بچه ترجیح میدین. لیزر رو هر زمانی میشه رفت. بعدم چرا اینقد مادرتون رو در جریان ب ...

هردومون عاشق بچه هستیم ، مخصوصا همسرم . من اصلا نمیزارم کسی دخالت کنه ولی خانوادگی دخالت میکنن ، میدونم اگه خاله هام بفهمن یه جنگی برا من به ما میکنن

هردومون عاشق بچه هستیم ، مخصوصا همسرم . من اصلا نمیزارم کسی دخالت کنه ولی خانوادگی دخالت میکنن ، مید ...

اول با خودتون کنار بیاین. شما هر دو نفر عاشق بچه هستید و قطعا اومدن بچه اونم بعد یه سقط حال روحیتون رو خیلی خوب میکنه. هر کی بهتون گیر داد اینقد از قشنگی بچه بگین و از عشق و علاقه خودتون به بچه. اونوقت دیگه ساکت میشن.