2777
2789
عنوان

واکسن سرخک

315 بازدید | 25 پست

سلام،خانما ی سوال داشتم یهویی داشتم خبرا رو میخوندم دیدم زده سرخک وارد کشور شده،حالا دلشوره گرفتم برا دخترم تا فردا 

دخترم متولد ابان ۹۴ هست و الان تقریبا ۶ سال و نیمشه کارت واکسنش مدرسه تست و اخرین واکس ۶ سالگی رو نزده

یعنی دیگه نمیتونه بزنه یا هنوز وقت داره؟اخه شنیدم باید نزدیک کلاس اول رفتنش واکسن بزنه

تو رو خدا اگر اطلاع دارید بهم بگید؟؟؟؟

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
اره منم شنیدم.دخترمنم ۴سالشه.باید بریم ببریم بزنیم؟یانمیخاد؟

شما که هنوز تازه شروع سن واکسنشه،میتونید برید بهداشت بزنه ولی من دلشوره دارم که نکنه من یادم رفته و الان از سن واکسنش گذشته😭

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عع؟الان برم ینی واسش این امپولرو میزنن؟

نمیدونم بخدا،باید از بهداشت پرسید من خودم الان تا صبح که مرکط بهداشت بازشه اطلاهی ندارم گفتم شاید اینجا کسی بدونه

شما که هنوز تازه شروع سن واکسنشه،میتونید برید بهداشت بزنه ولی من دلشوره دارم که نکنه من یادم رفته و ...

مگه کارت واکسن نداره

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
مگه کارت واکسن نداره

مدرسه است و ازش عکس ندارم،بعد هم اینکه تاریخی براش نزدن فقط گفتن ۴ تا ۶ سالگی.یعنی الان دخترم متولد ۹۴ هست بهش نمیزنن؟سعنی ۶ سالش تموم شده؟اینه سوالم

یادتون رفت مگه میشه مدرسه کنترل میکنه بعد ثبت نام... 

دخترم پیش دبستانیه،بهم چیزی نگفتن که

مدرسه است و ازش عکس ندارم،بعد هم اینکه تاریخی براش نزدن فقط گفتن ۴ تا ۶ سالگی.یعنی الان دخترم متولد ...

حتما زمان خودش حالا فردا زنگ بزن بهداشت بپرس ولی فکر نمی‌کنم براش بزنن

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
حتما زمان خودش حالا فردا زنگ بزن بهداشت بپرس ولی فکر نمی‌کنم براش بزنن

یعنی چی؟منظورتون اینه از وقتش گذشته؟

یعنی چی؟منظورتون اینه از وقتش گذشته؟

نه عزیزم میگم تو سن واکسنش حتما زدی الان فکرتو درگیر کردی

شما که هنوز تازه شروع سن واکسنشه،میتونید برید بهداشت بزنه ولی من دلشوره دارم که نکنه من یادم رفته و ...

نه اون که هفت سالگی باید بزنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مدرسه است و ازش عکس ندارم،بعد هم اینکه تاریخی براش نزدن فقط گفتن ۴ تا ۶ سالگی.یعنی الان دخترم متولد ...

نه عزیزم اون واکسن وکلاس اول میزنند هنوز وقت داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜