2777
2789
عنوان

عکس مانتو تو تنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 41 پست
چرت گفته این که پوشیدی که مشکلی نداره 

نمدونم میگه خعلی زشته دیگ نپوش اینو واسم مهم نبود ولی گفتم بزا از شماهام بپرسم تا اسن عنتر بشینه سرجاش

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم

باش

هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
نمدونم میگه خعلی زشته دیگ نپوش اینو واسم مهم نبود ولی گفتم بزا از شماهام بپرسم تا اسن عنتر بشینه سرج ...

عنتر و خوب اومدی😂😂😂 

به نظرم هم خوش رنگه هم بهت میومد 🌺

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
ن خوبه بهت میاد فقط رو ست کردنت کار کن ساقم نذاری خوب میشه نظر منه

منون گلی.... الان ینی بد بوده ک شالو کفش اینا 🥺😟ساق دس نیس یکم سرد بود از زیر لباس پوشیدن آستین داش

موندم چرا جدی گرفتی حرفشو اخه    

ن والا جدی نگرفتم فقط خاستم ب مریض بودن افکارش ایمان بیارم ک اوردم☹☹🤣🤣🤣

مرسی بچهاااا😍😍🥰🥰🥰😘😘😘😘😘❤❤🧡🧡💚💚💙💙

منون گلی.... الان ینی بد بوده ک شالو کفش اینا 🥺😟ساق دس نیس یکم سرد بود از زیر لباس پوشیدن آستین دا ...

نه قشنگه  ولی فک کنم مانتوت با شلوار مشکی و شال مشکی و طوسی جالب تر میشع 

عه من فک کردم ساقه

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
نه قشنگه  ولی فک کنم مانتوت با شلوار مشکی و شال مشکی و طوسی جالب تر میشع  عه من فک کردم س ...

فردا امتحان میکنم حتما😂😂😂