2777
2789
عنوان

دکتر خمامی عالیه برای وسواس

443 بازدید | 5 پست

من هفته پیش برای خواهرم رفتم. وسواس داره.حمامش وحشتناکه. میره اون تو در نمیاد. رفتم پیش یک دکتری گفت برد پیش ساناز خمامی..ماه بود.خوش اخلاق.بگو بخند و توانا.هر کی تو اون سالن بود خوب شده بود.فقط یک کم نوبت گرفتن ازش سخته.خودش بتونید گیر بیارید بهتره.شمارش به مریضا میده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواجهه میکنه با یک روشی گفت که با حرکات چشم هست.ولی خیلیییییی قاطعه...نفس خواهر منو برید..بداخلاق نیست ها ولی باید به حرفش گوش بدید. میگفت دو سه جلسه تمرینام انجام ندین نه وقت منو بگیرین نه خودتونو...دکتر بالای منبر برویی نبود بیشتر عملگراست...آخر جلسه کلی هم بگو بخند کرد و شمارش داد گفت تمرینارو باهاتون چک میکنم تو واتساپ..