2777
2789
عنوان

وزن پایین دختر ۱۵ ماهه ام

493 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم 

دختر من وقتی بدنیا اومد ۳ کیلو بود الان ۱۵ ماهشه و ۹/۵ وزنشه از صبح تا شب یه تخم مرغ کامل چن تا تیکه نون سنگک ۳-۴ قاشق برنج میخوره غذافقط سیب زمینی سرخکرده فیله مرغ کبابی ۲-۳ تیکه یا گوشت کبابی میخوره اونم ۳-۴ تیکه... اشتهاش کمه مجبورم تو شیرش کره بادوم زمینی و شیره بریزم تا کمی جبران شه... شما چیا میدین به بچه هاتون و چقدر بخورن کافیه

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ بده توش عصاره ماهیچه و قلم بریز ماکارونی بریز کره خیلی به وزن گیری کمک میکنه میان وعده شیر موز و ...

درسته اخه نمیخوره خییییییلی بد غذاس دهنشو باز نمیکنهههه بنظرتون وزنش بایذ چقذر باشه باتوجه به سن و وزن تولدش

خدایا شکرت 

پسر من ۱۴ ماهشه کم اشتها شده واین طبیعیه چون بچه مدام در حال کشف دنیای اطرافشه و کمتر به خوردن توجه میکنه و چون درحال کسب مهارت  های جدید و کشف دنیای اطرافشه حرکت و جست و خیز زیاد داره بنابرین کمتر وزن میگیره شما نمودار رشد نوزادان رو چک کن ببین اگر نزدیک نمودار نرماله موردی نیس 

درسته اخه نمیخوره خییییییلی بد غذاس دهنشو باز نمیکنهههه بنظرتون وزنش بایذ چقذر باشه باتوجه به سن و و ...

مگه دکتر نمیبریش دکتر بلید چک کنه دیگه پسر من الان ۱۹ ماهشه ۸۴۰۰ دکترش میگه خوبه بچه شما که وزنش خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درسته اخه نمیخوره خییییییلی بد غذاس دهنشو باز نمیکنهههه بنظرتون وزنش بایذ چقذر باشه باتوجه به سن و و ...

از روی نمودار ببین بعدم سرشو گرم کن با بازی دهنش کن وقتی کارتن میبینه یا با گوشی بازی میکنه تو حمام هرجا که خیلی حواسش پرت میشه