2777
2789
عنوان

معاینات پزشکی نیرو انتظامی

5670 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی اینجا صابقه انجام معاینات پزشکی برای ورود به دانشگا افسری داره؟!

یکی از دوستانم میخاد وارد نیرو انتظامی بشه

قبلا از رو نادانی بخاطر شکست عشقیو اینا خودزنی داشته روی دستش چندتا جای تیغ هست زیاد مشخص نیست ولی یه حالت محوی ازش مشخصه ک جای خودزنیه بنظرتون امکان رد شدنش هست؟

دندون خراب نداشته باشی،،،، اگه خیلی خراب باشه عصبی کشی و پر بشه،،،، اگه یه ذره خراب باشه ترمیم بشه،،،،، دندون کشیده شده بیشتر از دو یا سه تا نداشته باشه،،،، بیماری قلبی یا ریوی نداشته باشه،،،، قدش از 160 بلندتر باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته ناگفته نباشه من برای آقایان رفتم برای خانوما آسون تره 

بله ممنونم

فقط جای زخم ها رو هم برسی میکنند؟! اگه خودزنی باشه ردت میکنن یا مثلا اگه با لیزر جای زخمو از بین ببری میفهمن؟

بله ممنونم فقط جای زخم ها رو هم برسی میکنند؟! اگه خودزنی باشه ردت میکنن یا مثلا اگه با  جای زخمش ضایع باشه ...

خودزنی نباید باشه مخصوصا اگه جاش خیلی ضایع باشه،،،، البته گفتم برای خانوما تست های پزشکی اش آسون تر هست،،، شکستگی هم نباید داشته باشه شکستگی که پلاتین توی دست و پا نباشه یا شکستگی ساده مشکلی نداره... 

خودزنی نباید باشه مخصوصا اگه جاش خیلی ضایع باشه،،،، البته گفتم برای خانوما تست های پزشکی اش آسون تر ...

ببخشید که هی سوال میپرسم  جاش زیاد ضایع نیست ولی با این حال شانص قبولی داره یا نه؟

ببخشید که هی سوال میپرسم  جاش زیاد ضایع نیست ولی با این حال شانص قبولی داره یا نه؟

اگه مشکلی نداره درخواست بدین من اونجا همه چیو بهتون بگم،،، البته قصدم مزاحمت نیست،،، به عنوان یه نظامی دلم می خواد تونسته باشم کمکی کرده باشم 

سلام من بسیجی بودم بهم با چاقو زدن بابام ایثارگر هست و نامه از بسیج دارم که همچنین اتفاقی افتاده امضاء زدن و صورتجلسه 110هسته نامه دکتر متخصص هست که زده مشکلی نداره حالا دارم میرم استخدامی نیروانتظامی  اگه بخواد دکتر بهداری ناجا ردم کنه با این همه مدرکی که دارم می تونم ازش شکایت کنم دادگاه نظام چون ایشو سرهنگ هست هم دکتر عمومی هست