اگه تو خونتون دارین حتما پشت پنجره بزارین که نور بخوره بهش من پنج سال پتوس دارم پتوسای کنار پنجره عالین پر رنگ برگای پهن و درشت رشد سریع اونا که وسط پذیرایی نه رشد داره برگا ریز سبز نور از کود موثر تره
خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
بستگی ب گلتونم داره، گل بتوس تهیه کنید عالیه تو هیچ شرایطی خراب نمیشه
درسته بعضی گلا خیلی حساسن
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
عزیزم چند تا گیاه مقاوم آپارتمانی برام معرفی میکنی؟هر چی تا حالا گرفتم خیلی ضریف و کم عمر بوده
پتوس.سینگونیوم.گندمی.برگ بیدی
ببخشید که یکم دیر جواب دادم چون آنلاین نبودم
گلایی که معرفی کردم هر کدوم چندین رنگ و گونه مختلف دارن
کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ ❤AMIR❤ پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£